2777
2789

روی رب کلا کپک بود مادرشوهرم‌میخواست بزنه به غذا.

شوهرم نذاشت.

اونم هی دستشو میکشید میگفت حیفه روو برمیدارم بقیش میزنم به غذا. سالمه بقیش و...

خلاصه شوهرم نذاشت.

شما به این حرکت چی میگین؟

من میگم خسیس

فقط وقتی ما اینجاییم نمیذاریم همچین چیزایی بخورن یا به خورد ما بدن. ولی خودشون حتی نون کپکیم جدا میکنن میخورن.همیشه هم دل درد دارن.

پر از خیال🙂‍↔️

خوب کرد شوهرت ولی خو بهش یاد بده قاشق چرب و کثیف نزنه به رب خراب بشه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداروشکررر نزاشت وگرنه همتون با مریضی از اونجا میرفتین🙄🙄🙄خواسته مسمومتون کنه خسیس😐😐😐

کلا همینن.قبلا هم تایپیک هایی زدم چطورن.

واقعااااا افتضااااح

من وقتی میایم اینجا دو از جونم‌مثل خر کار میکنم که فقط اینجا بتونم بمونم. اینقد که کثیفه.

نظافت شخصی و عمومی صفررررررر

پر از خیال🙂‍↔️

منم یبار خونه ی  مادرم ،اومدم‌رب بزنم به غذا دیدم یه طرفش کپک داره ،خاله م و شوهرش خونمون بوده ن 😁..گفتم این رب کپک داره ،اومد دعوام کرد که چرا جای اونا گفتم‌،گفت اون قسمت بر میداشتی میزدی دیگه🤣🤣🤣🤣

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

خوب کرد شوهرت ولی خو بهش یاد بده قاشق چرب و کثیف نزنه به رب خراب بشه

کار خودشو میکنه🙃

اصلا هیچی براش مهم نیست.

با دست نشسته از سرویس اومدن و اشپزی کردن یعنی چی؟؟؟

متاسفانه نمیتونم قطع ارتباطم‌کنم. فقط وقتی میام همه کارا خودم میکنم که اونا دست نزنن

پر از خیال🙂‍↔️
سخت نگیر من خوردم هیچ‌ اتفاقی هم نیوفتاد ولی چندین بار هم شده که مسموم شدم توی مهمونی

یکی دو بار ندونسته و اتفاقی اوکیه.

ولی همیشه خودن حتما مریضی میاره

پر از خیال🙂‍↔️
کار خودشو میکنه🙃اصلا هیچی براش مهم نیست.با دست نشسته از سرویس اومدن و اشپزی کردن یعنی چی؟؟؟متاسفانه ...

با خدا بگو اون دست نزن نجس خو مریض میشه 

آدم مقیدی نیس؟

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

با خدا بگو اون دست نزن نجس خو مریض میشه آدم مقیدی نیس؟

اتفاقا خیلییی مذهبین🫤

کلی تضاد دارن.

از این خشک مذهبای متعصب و قدیمی و نماز خون.

ولی فک میکنم درکی از این کارا ندارن که اصلا اون نماز و... باطله.

اموزش ندیدن. توی یک محیط بسیار کوچیک و قدیمی و شلوغ و کثیف

پر از خیال🙂‍↔️
اتفاقا خیلییی مذهبین🫤کلی تضاد دارن.از این خشک مذهبای متعصب و قدیمی و نماز خون.ولی فک میکنم درکی از ...

مذهبی و خشک والله این گفتی انجام نمیده این یک چی دیگه میگن بگم رو هوا میرم خواهر ولش کن همون تو کارهاشون بکن تا اونجایی حداقل در امان هستید خودتو شوهرت