2777
2789
عنوان

زردی خفیف

62 بازدید | 7 پست

سلام زردی خفیف صورت گردن چطور درمان میشه دکتر فوق تخصص اطفال بردم سه روزه بهش قطره داده مرتبا رنگ زرد دفع میکنه بهداشت گفته باید هفته ای یکبارچک کنی 

دکتر گفته تا اخر قطره رو مصرف کن شبرخوذت رو زیاد بده 

نظرتون ؟

بدنش با شیر گاو بشور ب بدنش عرق بید کاسنی بزن قطره نئوناستره یا بیلی ناستر بدا

دگتر قطره بیلی استاپ بهم داده قبل از قطره هم دفع زردی میکرد قطره رو داده تعداد دفعاتش زرده دگتر گفته خوبه بزار ادامه بده خوب میشه 

به شیرگاو وچند تا غذا هم حساسیت پوستی داره 

فقط تونستم روغن زیتون بزنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی بیشتر شیر بخوره برای نی نی بهتره چون باعث دفع زردی میشه و اینکه زردی رو دفع میکنه خوبه نگران نب ...

زیر نظر دگتر متخصص هست هرچی اون میگه دارم انجام میدم 

برای وزن گیری چیکار کنم 

چه غذاهایی بخورم وزن نوزادم بره بالا 

۹روزشه 

پنج روز اول زردی نداشت سفید سرخ بود صورتش 

چهارروزه زردی خفیف گرفته 

زیر نظر دگتر متخصص هست هرچی اون میگه دارم انجام میدم برای وزن گیری چیکار کنم چه غذاهایی بخورم وزن نو ...

غذاهای مقوی و پروتئین دار و غلات و مایعات زیاد و نخوردن مواد خیلی چرب یا شیرین یا فست فود 

دعا کنید برام🩷