2777
2789

بنده تقریبا ۳ سال درگیر موخوره بودم و به معنای واقعی اجدادم اومد جلو چشمم تا فهمیدم چیکار کنم و از این پدیده ی عجیب و ویروسی خلاص شم 

بیاید تا تجربیاتمون و باهم به اشتراک بزاریم 

محصول خوب یا روش خوبی هم داشتید خوشحال میشم شما هم در تاپیک مشارکت داشته باشید 🤗🫶✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومدمم🥲🫠

مورد اول: 

✂️💇🏼‍♀️

عزیزان دارای موخوره باید موهاتون و کوتاه کنین و هیچچچ راهی ندارهههه 

حدودا دو.سه سانت بالاتر از قسمت موخوره دار موهاتون باید زده بشه

و همینطور اونایی ک موهاتون بر اثر دکلره و رنگ و.. سوخته باید اون قسمت و از یکم بالاترش که سالمه کوتاااه کنین وگرنه هر کاری کنین بازم موهاتون سالم نی

منم درگیرم

شنیدم مو رو با سرکه طبیعی اسپری کنی کیسه بکشی 

و بعد بری حمام

بعد یه مدت رفع میشه

حالا بعضیا میگن سرکه سیب، بعضیا میگن انگور

نمی دونم چقدر صحت داره این حرف ولی می خوام امتحان کنم... 

مورد دوم: 

🪮

خانما نوع شونه و برس و نحوه ی انجامش به شدت مهمه 

چه نوع شونه ای مناسبه⁉️ برس چوبی با دندونه های گرد 

چوبی بودن به شدت آیتم مهمیه 

چطور شونه بزنیم⁉️ از قسمت پایین (نوک مو) شروع میکنین به شونه زدن و آروم آروم میاید بالا برسید به ریشه ی موهاتون

منم درگیرمشنیدم مو رو با سرکه طبیعی اسپری کنی کیسه بکشی و بعد بری حمامبعد یه مدت رفع میشهحالا بعضیا ...

سرکه بزنی به مو؟ نابود میکنه مو رو 😐

سرکه سیب و اونایی ک موهاشون چربه میزنن به ریشه مو 

بعد تو میخوای سرکه انگور بزنی نایلون بکشی روش قشنگ فرایند شیمیایی رخ بده اون زیر 

مورد سوم: 

🧖‍♀

شستشوی مو➕️شامپوی مناسب

آب داغ ممنوع‼️

چنگ زدن مو ممنوع‼️

چنگ زدن ساقه ی مو ممنوع‼️

خانما موهاتون و بعد از اینکه خیس کردید به دو قسمت تقسیم میکنید 

کف سر و ریشه ی موهاتون و شامپو میزنید و بعد از اتمام کارتون بدووون دست زدن به ساقه ی مو* 

میرید زیر دوش و موهاتون و میشورید با آب ولرم 

موقع شستشو ساقه ی مو خودش شسته میشه و نیازی نیست ک شما شامپو و کف رو مستقیما روش بکشید و مورد کف مالی قرارش بدید 😁

حالا چه شامپویی مناسبه⁉️

شامپوی بدون سولفات***** 

من از شامپوی یونیک استفاده میکنم ولی هر مارکی میتونه باشه (بچه ها شما چیز دیگه ای استفاده کردید و خوبه بگید..)

سرکه بزنی به مو؟ نابود میکنه مو رو 😐سرکه سیب و اونایی ک موهاشون چربه میزنن به ریشه مو بعد تو میخوای ...

به ساقه مو

نه کف سر

میگفت باعث ضد عفونی شدن مو میشه

کوتاه هم کردم نتیجه نداشت

حالا اینم می خوام امتحان کنم 

مورد دوم: 🪮خانما نوع شونه و برس و نحوه ی انجامش به شدت مهمه چه نوع شونه ای مناسبه⁉️ برس چوبی با دند ...

عزمزمه اخه شونه چوبی خوب شونه نمیکنه من یبار گرفتم خثب شونه نمی‌کرد