2777
2789

اون از شوهرم و بابا و زن بابام

اینم از این یارو

ی یاروییه ی ماهه تو ناشناس گیر داده فحش میفرسته ک شما ماده ها درمقابل مردا هیچ گهی نیستین یا میگه فلان فلان مادر هرچی زن متاهله د اخه رواااانی پلشت حیف درد زایمان مادرت کاش یکم رو تربیت توعه عن کار میکرد🤬

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148

حق

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردا همینن شرکت ما یه کارگر افغانی داشت راه به راه می اومد احترام و کمرشو خم می کرد و تعظیم می کرد گفتم نکن خوشم نمیاد چند روزه می گفت تو خوابت میاد بعد امروز میگه می دونی چرا میگم چون چشات ریزه منم تحویل نمی گیرم به همکارم میگم واقعا چشام ریزه میگه نه بابا می خواد حرص تورو در بیاره ،در کل مردا مریضن

«اللهم عجل لولیک الفرج»
بیکارم مگه خواهر هزینه کنم واسه ی دوزاری

نه مطمئن باش فقط سر به سر تو نمیذاره

از حس حقارتشه میره سراغ خانما بهشون توهین میکنه تا حقارتش رو کمتر حس کنه

مرغ سی اُم از سی تا مرغ هستم🪶 هرچند نفر آخرم، ولی هستم💚

مردا همینن شرکت ما یه کارگر افغانی داشت راه به راه می اومد احترام و کمرشو خم می کرد و تعظیم می کرد گ ...

مردا مریض نیستن

ولی بعضی از مردا مریضن مثل بعضی از زن ها که مریضن

مرغ سی اُم از سی تا مرغ هستم🪶 هرچند نفر آخرم، ولی هستم💚

مردا همینن شرکت ما یه کارگر افغانی داشت راه به راه می اومد احترام و کمرشو خم می کرد و تعظیم می کرد گ ...

خاک تو سر احمقش

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148

خاک تو سر احمقش

به همکارم میگم به اینا خوبی نیومده ما مهربونی می کنیم برای اینا سو تفاهم میشه،از این به بعد باهاش کاملا جدی باش ،یه دفعه می بینی لیوانای مارو برمی داره از سالن می‌ره و از آب سرد کن برای ما آب میاره ماهم خجالت می کشیم 

«اللهم عجل لولیک الفرج»