2777
2789
عنوان

رسم جهیزیه شما چطوریه

655 بازدید | 75 پست

ما رسم داریم دختر همه چی بیاره

داماد هم پنج قلم:

تلوزیون، یخچال،ماشین ظرفشویی و ماشین لباس شویی و دوتخته فرش

شما چی؟

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️

ما هم همینا تقریبا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما همون ۵قلم رو هم دختر باید بده

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

یخچال و تلوزیون و یه فرش و فک کنم لباس شویی. گاهی تخت خوابم پسر میگیره. ولی دیگه باقی با دختر ( ماشین ظرف شویی نمی‌دونم چون جدیدا وارد جهیزیه شده . سمت ما اینطور نیست همه بخرن)

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

ما همون ۵قلم رو هم دختر باید بده

چه جالب‌.اخه بعضی شهر ها رسم دارن دختر کلا هیچی نمیاره ولی خب من دوسدارم برای خونه خودم خرید کنم

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️

ما تماما باخانم

بعضیا میگن چند تیکه با آقا باشه که خب ممکن بعضیا قبول نکن.. 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳