2777
2789
عنوان

هموگلبین بالا

98 بازدید | 27 پست

خانما هموگلبینم 15.2 هست کمخونی داشتم چند وقت قرص فروفورت گاین خوردم حالا پرخون شدم😭 کف پاهام میسوزه خارش داره قرمزه 

تنگی نفس دارم بعضی وقتا از خواب  میپرم نفسم میگیره😭😭 ضعف بدنی دارم لرزش بدن دارم 

بنظرتون خون اهدا کنم خوب میشمم)؟؟؟؟؟؟؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممن خیلییی قرص اهن مصرف کردم سرخورد😭

چرا سرخود مصرف میکنی خب؟الانم برو دکتر سرخود هیچ کاری نکن هرچی خوردی با مقدارش و اینکه چه مدت خوردی رو توضیح بده 

دیگه هم الکی قرص نخور شاید اصلا کمخونی نداشتی!

ممن خیلییی قرص اهن مصرف کردم سرخورد😭

خوب همینه دیگه ..بعدشم شما از کجا میدونستی کم‌خونیت از چه نوعیه که خوردی ..مثلا من کم‌خونیم از نوع ویتامین ب ۱۲ بود ،دکتر نوروبیون نوشت..الانم برو دکتر ،اینجا یه چیزی توصیه نکنن بخوری خدای نکرده عوارض داشته باشه 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

چرا سرخود مصرف میکنی خب؟الانم برو دکتر سرخود هیچ کاری نکن هرچی خوردی با مقدارش و اینکه چه مدت خوردی ...

چرا ازمایش داده بودم هموگلبینم واهنم پایین بود الان اهنم163 هست 

چرا ازمایش داده بودم هموگلبینم واهنم پایین بود الان اهنم163 هست

عزیزم هموگلوبینت چند بود اون موقع؟

الانم اونقدرا بالا نیست که نگران شی ولی حتما برو دکتر پشت گوش ننداز دختر مشکلات خون انقدر الکی نیست که خودت بیای حلش کنی.