2777
2789

واسه عید دیدنی اونم ب زور با قامیلامون اومدن و رفتن

و ازاون ببعد خونم نیومدن ۴ساعت فاصله داریم

تک دخترم هستم

تواین مدت خونم رو جا ب جا هم کردم حتی نیومدن ببینن کدوم جهنمی میشینه شاید طرف چادرنشین شده باشه اصلا همش میگن ووی حاده گرمه و کار داریم و فلان

هر هفته خودم میرم و‌میام ولی دیگ تصمیم گرفتم نرم

گذشته از همه چی این وظیفه پدرمادره بره ببینه دخترش شهر غریب داره چ غلطی میکنه  درسته ؟؟ حق دارم ناراحت بسم؟؟؟

شما باشین چی میگین بهشون؟؟؟؟

**این زنه ک باید ب مرد بگه وگرنه مرد عقلش نمیرسه پس از چشم مامانم میبینم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی خیال.تو هم هر هفته میری که چی؟ماهی یکبار بروبزار دوریتو حس کنن. زیاد میری . راه هم دوره .

همون رفت امدم فقط میشه۱ملیون  اگ شوهرم بیاد ک کلا دوروز بیکار میشه از کار  و اگرم نیاد کلی خرج نهار شامی ک میخره میشه

حوصلم خیلی سر میره ولی دیگ واقعا دیگ تصمیم دارم نرم

😔

همون رفت امدم فقط میشه۱ملیون اگ شوهرم بیاد ک کلا دوروز بیکار میشه از کار و اگرم نیاد کلی خرج نهار ...

خب دیگه نرو

برای خرجش نمی‌گم.

کلا بعد ازدواج بعضی مادرها تغییر میکنن. 

کمتر برو از من می‌شنوی

از نظر درآمدی هم به نفعتونه

سخت نگیر من مامان و بابام سنشون کمی بالاس.با اینکه نزدیکن بهم میگن سختمونه ۴ ماه یکبار میان.

عزیزم داری میگی سن بالاس اون باز توجیح داره

مال من سن بالا نیستن تک دخترم داداشمم خیلی کوچیکه  بابام اگ صدسال کارنکنه تا نوه نتیجش پول هست  و تو جاده هم ماشینش اصلا ماشینی نیس ک گررررما خس کنی

ماخودمون با کولر پراید میریم گرممون نمیشه…

دخترخالم هم با من این شهرع

۵تادخترن۶تا داداش

خالم سه باراومده!! شوهرش کارگره واسه مردم کارمیکنه سنشونم بالای بالاس با پراید میرن میان

میگن وظیفمونخ دخترمون باید بریم ببینیم چی میکنه😔

عجب اعتقاداتی داری!خب ازت پرسیدین خونت کجاست چجوریه ، مطلع شدندلیل نداره بیان وقتی خودت میری بعد معم ...

اخه پرسیدن کجا دیدن کجا 

بخدا پدرمادر وظیفشه باید بره سر بزنه

منم مجبورم میرم اونم صدبار میپرسم میبینم نمیان خودم میرم

عزیزم داری میگی سن بالاس اون باز توجیح دارهمال من سن بالا نیستن تک دخترم داداشمم خیلی کوچیکه بابام ...

چی بگم عزیزم. حق داری ناراحت بشی اگه اینجوریه ولی توهم یه مدت نرو بزار اونا دلشون تنگ بشه بیان

چی بگم.😐