2777
2789
عنوان

چرا تو خیابون کسی بهم خیره نمیشه

162 بازدید | 15 پست

هیچ کی از من خوشش نمیاد هرچقد ب خودم میرسم ارایش میکنم دیده نمیشم مثل ی روحم خیلی دارم اذیت میشم کاش خدا ی قیافه خوب بهم میداد از نووجونی اذیتم تا الان سنمم کم نی نزدیکای سی سالم ی خاستگارم هیچ

حالا من برعکس خیلی بهم خیره میشن

نمیدونم فک میکنن زشتم یا خوشگل

خیلی حس بدی داره 😂😐

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون بیکلاسیه  به کسی خیره بشی منکه بدم میاد و هرکس هم نگاهم می‌کنه نگاه نمیکنم

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

من وقتی جوون تر بودم آرایش میکردم چشامو خیلی . نگام میکردن یا حتی میومدن دنبالم اونموقع زیاد کسی آرایش نمیکرد الان بدون آرایش میرم اصلا نگام نمیکنن خیلی معمولی و البته راحتم واقعن چون می‌دونم اون مردای بیرون ک دنبالم میومدن فقط واسه ی چیز میخاستن بابا . آدم حسابی نبودن ک

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱ مرداد ۱۴۰۴ بعد از دوسال ولم کرد 💔 در حال جمع کردن تیکه های شکستم...

اتفاقا هرچی بیشتر آرایش کنی کمتر بهت نگاه می کنن 

چون از این مدلا خیلی زیاده الان 

داف و پلنگ و .. 😂 

اونا رو هم به قصد ازدواج نگاه نمی کنن به قصد لذت نگاه می کنن

اگه قصدت ازدواجه ساده بگرد 

آرایش خیلی ملایم

اگه ایرادی داری تو صورتت رفع کن از طریق پزشکی 

و تیپتم پوشیده باشه

اون وقت میشی کیس ازدواج 

حالا من برعکس خیلی بهم خیره میشننمیدونم فک میکنن زشتم یا خوشگلخیلی حس بدی داره 😂😐

واقعا بی فرهنگیه منم نمیتونم برم خیابون از همسایه بگیر تا زن های توی خیابون همش نگاه میکنن کاش تو کشور دیگه به دنیا میومدم

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
واقعا بی فرهنگیه منم نمیتونم برم خیابون از همسایه بگیر تا زن های توی خیابون همش نگاه میکنن کاش تو کش ...

من پسر و دختر نگا میکنن

مثلا یه آقا و خانوم توی ماشین نشسته بودن ، من متوجه نگاهشون شدم از شیشه شاگرد ک پایین بود زل زده بودن بهم

حس میکنم ی چیزیم هس

همش خودمو نگا میکنم چیزی نباشه

بعد لباسام هم همش ساده و مشکی و معمولی 

ن کوتاه ن بلند نه زرق و برق ، نه حتی مدل خاصی

صورتمم، هیچوقت آرایش نمیکنم

نمیدونم به چی نگا میکنن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

من پسر و دختر نگا میکننمثلا یه آقا و خانوم توی ماشین نشسته بودن ، من متوجه نگاهشون شدم از شیشه شاگرد ...

جذابیت داری 

جذابیت داری

😂😂 شایدم فک میکنن زشتم

یکبار وارد مطب یک دکتر شدم که به دانشجو هاهم درس میداد مثلا راجب بیماری من برای اونا توضیح داد و اونا باید تحقیق کنند بعد اندازه 20نفر داخل اتاق دکتر نشسته بودن موقعی که من وارد شدم سلام کردم یک دختر بچه کار هم پشت سر من اومد که جوراب بفروشه به پرستارا و دکتر  یک لباس های شلخته ای هم تنش بود با دمپایی ابری حالا من بیرون رفتنی حتی دکتر باشه تیپ میزنم و کفش تمیز می‌پوشم موهامو حالت میدم و عطر میزنم بعد همه پرستارا و دکتر به جوری منو نگاه میکردن یکیشون ازم پرسید دخترته ؟ منو ببینی🙄😅 گفتم نه بابا و دیگه دلیل اون نگاهشونو فهمیدم😂

😂😂 شایدم فک میکنن زشتم

😂😂😂