2777
2789
عنوان

دعوای پدر‌و مادر💔🚶🏻‍♀️

124 بازدید | 16 پست

سلام من پدر و مادرم بخاطز دخالت های مادر بزرگم یعنی مادر مادرم دعوا کردن منم پشت هیجکدومشونو نگرفتم فقط ب مادربزرگم پیام دادم تو زندگیمون دخالت نکنه تو خونه هیچی جز رب و‌ ترشی و اب نیست یحچال خالیه بابامم از ساختمون افتاده نمیتونه سرکاز بره

پریودم هستم پد ندارم‌ تموم شده💔

ب مادرم پیام دادم کی میای چون سرکاره نوشت چرا نوشتم نوار بهداشتی ندارم تموم شده نوشت از بابات بگیر💔🚶🏻‍♀️

دلم انقد گرفته حالم بهم میخوره از زندگیم

دغواشونم بخاطر این بود ک پدرم دست و پاش شکسته از ستختمون افتاده نمیتونه سرکار‌بره مادر بزرگم پیام داد ک کار پیدا کردم ک شوهزت بره سرکار و مادرم ب بابام گف کار پیدا کزده برات برو سرکاز بحثشون شد

بخاطر همین دخالت های مادر بزرگم دعوا کردن الان من مقصر شدم💔دلم گرفته اخه خدا‌چرا اینجوری میکنه با زندگیمون

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

میگن روح ها واسه ی پاک شدن سختی میکشن،شاید داره امتحانت میکنه خدا.

سعی کن یه کاری برا خودت ردیف کنی،مثلا سبزی پاک کنی بری بدی سبزی فروشا پولشو بگیری

کم کم دستت یکم بره تو جیبت،واسه نوار هم اگه حساسیت نداری یه پارچه بذار

نور و عشق الهی جاریست✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن روح ها واسه ی پاک شدن سختی میکشن،شاید داره امتحانت میکنه خدا.سعی کن یه کاری برا خودت ردیف کنی،م ...

💔من سرکار میرفتم حقوقش کم بود دیک نمیرم الان دنبال کار میگردم

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

روزای سخت هم بالاخره تموم میشه 

میدونم خیلیی سختته 

شاید چون تو شرایطت نیستم درکت نکنم ولی میفهمم چی میگی 

میفهمم ناراحتی و همه چی از همه سمت بهت فشار میاره 

حتی ممکنه احساس تنهایی کنی 

ولی شک نکن روز های خوبم میان 

گریه هاتو بکن قشنگ سبک شی 

بعد دوباره قوی بلند شو و به زندگیت ادامه بده

برای خودت زندگی کن نه حرف مردم و دعوا های دیگران 

آخی خدا همه یجوری میکشن همه یجور بدبختی و مشکل دارن ما هم زندگیمون جهنمه!!❤️‍🩹😄جهنمممه

بعضیا انقد دارن انگار فامیلای خدان بخدا اونوقت من بخاطر پول ی نوار بهداشتی محناج بقیه ام💔

💔من سرکار میرفتم حقوقش کم بود دیک نمیرم الان دنبال کار میگردم

ایشالا که یه کار خوب پیدا میکنی،زیاد به خودت سخت نگیر سعی کن در کنار اون سرکاره خودتم یچیزی بفروشی 

مثلا رو بوم نقاشی کنی بفروشی و اینا...

خدا بزرگه

نور و عشق الهی جاریست✨

روزای سخت هم بالاخره تموم میشه میدونم خیلیی سختته شاید چون تو شرایطت نیستم درکت نکنم ولی میفهمم چی م ...

خسته شدم یخدا اینا بحث میکنن من مقصر میشم💔🚶🏻‍♀️

حالم بهم میخوره از زندگی هیچوقت‌ روی‌ خوش زندگیو ندیدم هیچوقت

ایشالا که یه کار خوب پیدا میکنی،زیاد به خودت سخت نگیر سعی کن در کنار اون سرکاره خودتم یچیزی بفروشی م ...

💔کی میخواد درست شه؟ پیر شدیم بخدا

بعضیا انقد دارن انگار فامیلای خدان بخدا اونوقت من بخاطر پول ی نوار بهداشتی محناج بقیه ام💔

الهی بمیرم🫠باور کن اگ من خودم مستقل بودم به عنوان هدیه بهت میدادم

گاهی به جنون میرسم کفر میکنم بازم توبه میکنم❤️‍🩹

خدا لعنت کنه کسایی که باعث بدبختی میشن

خسته شدم یخدا اینا بحث میکنن من مقصر میشم💔🚶🏻‍♀️حالم بهم میخوره از زندگی هیچوقت‌ روی‌ خوش زندگیو ن ...

میدونم چی میگی خیلیامون همینیم 

یه سری روزا فکر میکنیم دنیا دیگه به آخر رسیده 

فکر میکنیم دیگه بدتر از این نمیشه 

فکر میکنیم دیگه روزای خوبو قرار نیست ببینیم 

ولی نه دنیا به آخر رسیده 

نه قراره روزای خوب نیاد 

نه قراره بدتر نشه 

همیشه بدترش هست 

الهی بمیرم🫠باور کن اگ من خودم مستقل بودم به عنوان هدیه بهت میدادمگاهی به جنون میرسم کفر میکنم بازم ...

قربونت برم مهربون🖤

امیدوارم همه چی درست شه🖤