2777
2789

روزی یه بطری شیر کم چرب میخورم ضرر نداره اینم بگم که قندم دارم دکتر گفت قندم لب مرزه..

شیر کم چرب بهتره بخورم یا پرچرب؟

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

خوبه دیگه اتفاقا دکتر من میگفت تو بارداری باید 4 واحد کلسیم خورد و یه لیوان شیر یا یه کاسه ماست یا پنیر یه واحده گفت اگر نخوردی قرص کلسیم بخور 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم چند هفته ایی

۱۷

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

عالیه ، منم قند داشتم دکترم می‌گفت برای وزن جنین شیر و پنیر کم چرب بخور

روزی چقد شیر میخوردی؟

هر روز شیر نخور. شیر کارخونه ای که اصلا اصلا نخور.  چون اونا شیر نیستن آب سفید هستن برا بدن مضرن

. شیر محلی بخر یک روز درمیون. شیر سرده. شیر با خرما یا عسل بخور.  طبع بچه و خودت سرو میش. بلغم بالا میره

.  بر ا تامین کلسیم بدنتون بادوم انجیر گردو و سایر مغزیجات بخور.