2777
2789

دوستان سلام،کدومتون بعد ازدواج متوجه شدید،همسرتون الکی هست؟؟ اخلاقش چه جوریه؟؟ مرتب گیر میده؟ عصبیه؟ مستبد؟ دست به زن داره؟ یااینکه این رفتارا ربطی به الکلی بودن نداره؟

پدرم الکلی بود.این رفتارهارو نداشت..فقط عصبی بود...اونم کلن خانوادگی اینطورین....

اما الان که پیر شده...اینطوری شده همش گیر میده...حس میکنم یه عمر مشروب خوردن مغزشو خراب کرده

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتی تصورش هم توی ذهن من قفله که همسرم بره سمت الکل و این جور چیزا ، خدا رو شکر هر چی که هست از لحاظ ...

من فکرشو نمیکردم همچین بلایی سرم بیاد.بابام عمو برادر دایی و همه اطرافیانم نه الکلی بودن نه دودی🥺🥺

هر شب چقد میخوردن؟ همسرم تقریبا ۱ لیوان و نصفی الکل میخوره🥺

خیلی ....همیشه مست....تقریبا من خاطره کودکی خوبی ازش ندارم...واسه همین هیچوقت نمیبخشمش...

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
الکلی بود و جدا شدم غیر قابل تحمل بود برام و اینکه من ادم کم طاقتی هستم نمیتونم اصلا صبر کنم و تحمل ...

خیر سرم باعشق باهم ازدواج کردیم.بعد ۵سال...الان دمار از روزگارم دراورده.۵ ماهه از هر لحاظ دارم فرصت میدم

بچه داری؟

۵ماهه اومدیم زیر ۱ سقف.۳ماه اول فک میکردم،واژینیسموس دارم و ترس از رابطه داشتم،بعد فهمیدم همسرم مشکل جنسی داره،و شبی که قرص خورد،ازدواج کردیم.۳ماهه اول انقدر ،در حین رابطه اذیت میشدم که فکر میکردم،ایراد از خودمه.نگو اون مقصر بود...بچه م کجا بود،این بیماره.حیف بچه زیر دستش بزرگ شه

هر شب چقد میخوردن؟ همسرم تقریبا ۱ لیوان و نصفی الکل میخوره🥺

هرشب یک لیوان و نصفی؟؟چه مدته اینطوریه شاید یه مشکلی غمی داره اینطور شدید شده! اینطور پیش بره کبدی نمیمونه براش کبدش ازبین میرررره خدای نکرده کارش به بیمارستان نکشیده باید توبه کنه

هرشب یک لیوان و نصفی؟؟چه مدته اینطوریه شاید یه مشکلی غمی داره اینطور شدید شده! اینطور پیش بره کبدی ن ...

بجهنم...مشکلات خانوادگیشو سر من خالی میکنه..مشکلات مالیشو سرم خالی میکنه...پولداره ،از بس اذیتم کرده،مرتب ضرر میبینه.اون به خیالش من از هیجی اطلاع تدارم

۵ماهه اومدیم زیر ۱ سقف.۳ماه اول فک میکردم،واژینیسموس دارم و ترس از رابطه داشتم،بعد فهمیدم همسرم مشکل ...

اخلاقش به الکل ربطی نداره اخلاقش فقط یکی دوساعت بعد خوردنش دست خودش نیست

اگه از بقیه شرایط خوبه فقط بخاطر الکله بهش فرصت بده 

سلامتیش به خطر میفته مطمئن باش