2777
2789
عنوان

شما بودین کدوم راهو انتخاب میکردین

131 بازدید | 19 پست

امسال برید رادیولوژی روزانه و چهار سال دیگه تموم کنید و برید سر کار

یا یه سال دیگ بمونید پشت کنکور رشته تاپ قبول شید؟

رشته تاپ که ۷ سال تحصیلش زمان بره

ریپ نزن😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک سال وایسا برو فیزیوتراپی

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

میدونید ترجیحم همون رادیوعه امسالهمیگم اگ سال بعد بمونم پزشکی و دندان بهتره تا بقیه چون یکسال دوباره ...

اها خب اینجوری رادیولوژی برو اونم رشته خوبیه

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

ببین بستگی به خودت علایقت و تواناییت داره اگر فکر میکنی خیلی خسته ای نمیتونی یا وسط راه کم میاری رادیولوژی برو 

یا اگر علاقت طوریه که فکر میکنی یهو بعد چند سال بگی اه کاش اون سال میموندم بیشتر تلاش میکردم فلان رشته قبول میشدم بمون که حسرتش به دلت نمونه 

تازشم به اینا هم فکر کن که مثلا همون خریدن دستگاه های رادیولوژی یا فیزیوتراپی یا آزمایشگاه و هر چی کلیی پولشه اگر پشتوانه مالی تا این حد داری که بتونی دستگاه بخری خب مطمئنی مثلا بعد ۴ سال دست به دامن کسی دیگه نمیشی و خودت یه مطب میزنی و شغل آینده داری هم هست پول هم اونوقت توشه. ولی اگر نه پشتوانه مالی نداری نمیتونی دستگاه هاشو فراهم کنی آخه بی فایدس بخونی 

بازم شرایطو در نظر بگیر.

ببین بستگی به خودت علایقت و تواناییت داره اگر فکر میکنی خیلی خسته ای نمیتونی یا وسط راه کم میاری راد ...

رادیولوژی استخدام بیمارستان میشی

بعد اگ بخای مطب یا کلینیک خصوصی کار کنی نیاز ب خرید دستگاه نیست

ریپ نزن😒