2777
2789
عنوان

حس میکنم شوهرم گوشی مخفی داره

528 بازدید | 39 پست

همین یک ماه پیش خیانتشو باهمین حسم فهمیدم. الانم حسم میگه گوشی مخفی گرفته و به رابطش ادامه میده. یبار ماشینشو گشتم ولی خب خیلی استرس داشتم قشنگ نشد ولی خب چیزی ندیدم. ولی حسم خیلی بده شک دارم .بخاطر خیانتش بچمو سقط کردم 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخدا راهی میدونید بفهمم داره یانه اصلا نمی‌دونم چکارکنم

اگ گوشی مخفی داشته باشه خط هم داره دیگ فک کنم بتونی شماره ملیشو ب ی کدی بفرستی بهت بگه ک چندتا خط داره بعد یواشکی ی زنگ بزنی ب اون خط ها

وقتی یبار خیانت کرده بار دوم حرفه ای انجام میده ک تو نفهمی

سابفه خیانت داره همیشه مچشو سریع گرفتم. ولی ایندفعه میگم شاید حرفه ای شده. ولی ب گوشی مخفی خیلی شک دارم.نمیدونم چکارکنم 

اول از همه ذهنتو پاک کن

اینجوری باشه که سنگ رو سنگ بند نمیشه

یادبگیر بدون شکاکی و با منطق و بدون قضاوت همچیو حل‌کنی چون نه تنها به خودت آسیب میزنی بلکه اطرافیانتم ضربه میخورن

نور و عشق الهی جاریست✨

صندوقزیر صندلی کف صندلی عقب داشبورد زیر فرمون درب داره جای خالیه زیر روکش صندلی ها زیر باند قسمت بان ...

انقذ استرس میگیرم میرم سمت ماشین .میترسم بیاد بفهمه بعد محتاط تر شه‌ .دیگه دستم ب جایی بند نباشه. آخه سابقه گوشی مخفی هم داره 🤦

اول از همه ذهنتو پاک کناینجوری باشه که سنگ رو سنگ بند نمیشهیادبگیر بدون شکاکی و با منطق و بدون قضاوت ...

اره یک ماهه زندگیم نابوده شده. ب ظاهر باهاش خوبم ک فقط بهم خیانت نکنه . ولی قلبم داغونه.