من چند روز شب ها کهیر میزنم هردفعه یه قسمت از بدنم از صورتم شروع شد شب اول بعد دست هامو و پاهام و دیشبم هم روی ران پاهام زد قرص حساسیت میخورم خوب میشه در طول روز هیچی نیست ولی نصف شب که میشه از خارشش بیدار میشم فقط خارش داره و قرمزی همین به نظرتون علتش چیه ؟غذای حساسیت زایی هم نخوردم
'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ' هیچکس نمیداند که برایش چه قرةالعین هایی پنهان کردهایم... [قرةالعین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و میچکد.] 🌸
'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ' هیچکس نمیداند که برایش چه قرةالعین هایی پنهان کردهایم... [قرةالعین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و میچکد.] 🌸
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فک کنم مریضی کرونا باعث شده اطرافیان رو شنیدم و دیدم خودم هم نزدیک یک ساله درگیرشم
من اصلا کرونا نگرفتم فقط یک بار اونم اوایلش حالت سرما خوردگی گرفتم وتمام
دخترم سه ساله درگیرشه.بعداز زدن واکسن کرونا اینجوری شد.پیش فوق تخصص آلرژی میره.دیگه هی دارو میخورد،د ...
وای چه بد خدا کنه خوب بشه
من تا حالا کهیر نزده بودم برا اولین بار اینجوری شدم
ببینم امروز چی میشه برم دکتر