2777
2789
عنوان

اسم نفس یا اِلای

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 27 پست

نفس تکراری وقدیمیه الاهم ببخشیدقشنگ نیست شایدمعنیش خوبه ولی آواش خوب نیست

اسم پسرم علی برای سربلندیش وآبرووعاقل شدن وشفاش اگه ممکنه دعاکنین خیرببینین ایشالاه داغ نبینین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدیجه

کلثوم و بلقیس و آمنه هم قشنگن نه؟  

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

با کی

خواهرتون

دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .بعد ۲ سال دوری از درس تصمیم گرفتم برای کنکور بخونم ، سخته ولی شدنیه ، برای قبولیم یه صلوات بفرست :)🤍 ایشالله سال بعد تو قسمت تحصیلات سایت مینویسم دانشجوی چس ترمه اتاق عمل 

اِل به زبان ترکی یعنی بمیر. منم میخواستم اسم دخترمو الآی بزارم منصرفم کردن. گذاشتم سوین. دنیز هم قشن ...

بمیر به زبال ترکی یعنی اُول

اِل یعنی طایفه(بزرگ)  آی یعنی ماه =الای یعنی ماه طایفه

^_^
بمیر به زبال ترکی یعنی اُولاِل یعنی طایفه(بزرگ) آی یعنی ماه =الای یعنی ماه طایفه

ترکای قشقایی به بمیر میگن اِل

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)