2777
2789
عنوان

چطوری حال این آدم بی‌شعور بگیرم

147 بازدید | 14 پست

سلام من ی جا مستاجرم ک طبقه بالا هم مستاجره ی آدم خیییییلی بی‌شعور و عوضی و حسوده ابمون متاسفانه مشترکه اگه می‌فهمیدم همچین آدمیه عمرا این خونه رو میگرفتم یعنی دستمونو می‌شویم این میخواد بمیره میره فورا ابو باز میکنه  صدای پمپ میاد میفهمه الان دیدم کلی پتو شسته ی طناب پایین وصل کرده تو بالکن ک مثلا ما نبینیم اونوقت من جرات ندارم چیزی بشورم اون دیگه خودشو پاره میکنه بعد وقتی تنها میبینه منو سلام میکنه جلو همسایه ها یا کسی ب بقیه سلام میکنه جز من کلا احمقه ازش متنفرم دلم میخواد حالشو بگیرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با احمق نباید همکلام شد 

من اصلا چیزی مشترک باشه قبول نمیکنم 

ولی تو کلا الان ک مجبوری بمونی عین خودش کاراتو راحت انجام بده و نگران چیزی نباش 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

عقده ای مزخرف بیخاصیت لجبار

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

با احمق نباید همکلام شد من اصلا چیزی مشترک باشه قبول نمیکنم ولی تو کلا الان ک مجبوری بمونی عین خودش ...

بخدا دلم میخواد جلو چشش برم تو حیاط فرش بشورم ولی میدونم چون بعدش تلافی میکنه و بعدش حرصم میده بیخیال میشم

تازه اومدم اینجا با دوتا بچه نمیتونم فعلا جا ب جا شم تا سال بعد😪😭

منم همسایمون خیلی سر و صدا میکنن اتاقامون چسبیده بهم من چون زورم نمیرسه کاری نمیکنم خخ

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
منم همسایمون خیلی سر و صدا میکنن اتاقامون چسبیده بهم من چون زورم نمیرسه کاری نمیکنم خخ

اینام سر و صدا دارن خیلی ولی چ کنم ک اگه بخام بجنگم بد تر لج میکنه زنه سراسر وجودش عقدس خاک بر سر

آخه پول آب بازیاشو من بدبخت باید بدم اونا6تا آدم گندن ما 4نفریم 2تا بچه زیر 6سال تازه شوهرمم همش سرک ...

پس شما هم تا میتونی بشور،اعتراض هم کرد بگو پولشو من میدم شما حرص نخور!

کم کم روشو کم کن

نور و عشق الهی جاریست✨