2777
2789

زنداداشم تازه  زایمان کرده منم همراهش رفتم بیمارستان 

تو اتاقی که بستری بود یه خانم حامله دیگه رو آوردن قرار بود سزارین کنه 

بچه ها من به دختره نگاه کردم شوکه شدم 

فکر کنید یه دختر بچه کوچولو شکمش بزرگه

اصلا یجوری شدم 

قرار بود این دختر بچه رو  ببرن عمل که دکتر اومد بالا سرش 

وای بچه ها نگم براتون 

دکتره انقد به این بنده خدا گیر داد که تو ۱۳ سالته چرا انقد زود ازدواج کردی خودت بچه ای 

چرا اینکارو کردی با خودت و..

بیچاره دختره شروع کرد به گریه کردن

خیلی ناراحت شدم براش🥺

از ۱۱ سالگی ازدواج کرده  بود ۱۳ سالگی هم حامله بود :(

با مادرش که صحبت کردم گفت که همه چی تقدیره:/

خود مادره هم از ۱۱ سالگی ازدواج کرده و الان ۳۱ سالگی مامان‌بزرگ شده:/

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

پشمام

چقدر حالم بد شد

مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش یکی بود به دکتره میرید

کاش یکی به مادره دختره می رید دکتر از روی انسان دوستیش اینجوری گفته

مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱