2777
2789

اولین مرحله مامان شدن: قرتی بازی تعطیل🥰😅🤣

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدرم حس خوبی دارن که نگو😁🤌

اره جادار و مطمئن😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

کارت خوب نیست پیراهن نخی های خشگل بخر به خودت برس یه مامان شیک و یه همسر باکلاس باش

از پیراهنای بارداری متنفرم اگرنه میخریدم،عادت دارم به تاپ و شورتک که دیگه هیچکدوم اندازم نیستن سایز بزرگاهم گوگولی نیستن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلیم عالی😂❤

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

بعد میگن شوهرمون بهمون نگاه نمیکنه و فلانه فلانه

وا چه ربطی داره😐

شوهر به خاطر لباس نگات میکنه مگه؟

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

از پیراهنای بارداری متنفرم اگرنه میخریدم،عادت دارم به تاپ و شورتک که دیگه هیچکدوم اندازم نیستن سایز ...

میتونی پارچه ای که دوس داری رو بخری ببری بدوزی. تو هر شرایطی مراقب زنانگی هاتون باشین. مرد ها اولش ذوق دارن بعدش میخوره تو ذوقشون. راستی نی نی تون هم مبارک❤️

عزیزم اولا شوهرم نیست خونه دوما این یه تاپیک فان بود شما جوی نگیر همه بلدن واسه شوهرشون سک سی باشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وا چه ربطی داره😐شوهر به خاطر لباس نگات میکنه مگه؟

به خاطر به خود نرسیدن البته دیدم ایشون باردار هستن متوجه شدم من اشتباه کردم پیاممو پاک کردم ایشالا به سلامتی زایمان کنن

عزیزم اولا شوهرم نیست خونه دوما این یه تاپیک فان بود شما جوی نگیر همه بلدن واسه شوهرشون سک سی باشن

من عذر میخوام عزیزم اول متوجه نشدم باردارید به سلامتی به دنیا بیاد 

میتونی پارچه ای که دوس داری رو بخری ببری بدوزی. تو هر شرایطی مراقب زنانگی هاتون باشین. مرد ها اولش ذ ...

ممنون عزیزم😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40