2777
2789

با شوهرم دعوا بدی کردیم و رفت 

منطقی بگین من چکار کنم

شوهر من دوماد سومیه و دوست شوهر خاهر دومیم بود

ازوقتی پاشو گذاشت خونه ما از بدو عقد رفتارای زننده و چرت دوماد اولیه شروع شد

با همه سزسنگین

بد رفتار

ی کلمه حرف نمیزنه انگار نمیبینه اینارو

حتی خونش دعوت پاگشا بودیم انگار یخبندون بود بس سردو نادیده میگرفت شوهر منو و شوهر خاهر دیگمو

این رفتارا ادامه پیدا کرد تا ب الان

بزور میشه تحمل کردش و اینو همه متوجهیم

انگار ننشو کشتیم 

ولی ب زبون نمیاره رفتاری اذیت میکنه

حالا شوهر من بشدت کینه ایه .

ولی احترامم سرشه 

خیلیم احترام میزاره دوس داره احترامم بزارن

حالا دعوت بودم عصرونه منو نبرد.گف خونه اون ادم ی لقمه نونم بخوری حرومته

اونا مارو ادم حساب نمیگنن چرا زن من بره اونجا 

چرا نمیبینی رفتارشو با من

هرچی گفتم بحث منو خاهرمه ک بهت بدی نکردع ب من بدی نکرده پاره تنمه هرچی باشه خاهرمه

گف خاهرته

بپوش برو

ولی بد میشه برات

گفتم پس توام دیگ خاهر ماهر نمیبینی پامو نمیزارم خونشون

اینبار میگه خاهرا من جرات ندارن چپ نگات کنن اگ کردن بگو بم 

ولی خاهر تو حتی عید ی تبریک نگف از دور سلام

شما خرین ک بدو بدو میرید دست میدین با شوهر اون

و کلیییی حرفا دیگ

نمدونم دارم میترکم نمیدونم چی درسته چی اشتباه 

ولی قطعا بینمون با خاهرم خیلی بد بهم میخوره

ناراحتم

جیگرم کبابه  ما خیلی رابطمون خوب بود چند خاهریم همه خوب

الان شوهرا اینطورمیگنن ک نمدونم چی درسته حتی

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق با همسرته

وقتی شوهر خواهرت بی احترامی میکنه چرا میری خونش

خواهرت بگو بیاد خونه مادرت همو ببینید

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

اون خواهرت چیزی به شوهرش نمیگه؟

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
حق با همسرتهوقتی شوهر خواهرت بی احترامی میکنه چرا میری خونشخواهرت بگو بیاد خونه مادرت همو ببینید

خاهرم حتی خونه مام میاد

ولی دعوت کرد نرفتم 

دلم میخواست بودم

نمیدونم بخدا کلم داغه الان

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

دست میدی به دومادتون؟این ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه ۳دقیقه درقیامت شنود تقاص

پسرعمومه و من ی الف بچه بودم اومد بینمون 

همچنان دست دادن تو عیدو داریم

نرفتمولی کش دار شده مسئله نمیدونم تا کی

خب اشتباه توئه که باشوهرت لج می کنی تواینجورمواردبایدپشت شوهرت باشی نه که لج کنی خواهران می‌تونه تا وقتی رفتار شوهرت اینجوریه توقع نداشته باشه برای خونش

بوسه ی خداروی زخم های قلباتون

رابطتتو با خواهرت حفظ کن حالا خونش میری یه پاکت پولی هدیه ای چیزی ببر عوض اون هزینه پذیرایی که شوهرش کرده دراد که سر خواهرت هم منتی نباشه.

همین حرفا رو به شوهرت بگو و انجامش بده.

اون خواهرت چیزی به شوهرش نمیگه؟

باورت میشه بارها پرسیدیم گفته چ بدونم

ولی میدونه خوبم میدونه چیشده شوهرش اینطورمیکنه

اما بشدت سیاست داره اون

خاهرم حتی خونه مام میادولی دعوت کرد نرفتم دلم میخواست بودمنمیدونم بخدا کلم داغه الان

چه فایده دعوت کنن بی احترامی کنن

خواهرشوهر منم هی زنگ میزنه بیاین میریم اونجا شوهرش انگار باباشو‌ کشتیم. ما هم سعی میکنیم کم بریم

شمام نه که قطع کنی ولی کمش کن

بگو اون بیشتر بیاد پیش تو

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

تو این موارد سیاست و صبر بیشتری باید به خرج بدی 

من همسرم کلا با خواهرم مشکل داره نه شوهرش ولی من با صبر و حوصله اکثرا طرف همسرمو میگیرم چون درست میگه 

ولی یه خط در میون هم از خوبی خواهرم نسبت به خودم میگم یا از دو سه بار دعوت یه بارشو قبول میکنم 

اینجوری هردو طرف رو نگه میدارم