2777
2789
عنوان

مرجوع دیجی کالا

66 بازدید | 11 پست

کنسول فلز چوب سفارش داده بودم مرجوع کردم فردا میان میبرن چطوری پولمو برمیگردونن باید کیف پول تو دیجی کالا درست کنم یا موقع بردن اون وسیله شماره کارت میگیرن؟

جنس اول میان مرجوع می کنند بعد چند روز بعدش مرجوعی تایید می شه و وقتی تایید شد پول به حساب کیف پولت برمی گرده  یا به همون حسابی که پول واریز کرده بودی

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جنس اول میان مرجوع می کنند بعد چند روز بعدش مرجوعی تایید می شه و وقتی تایید شد پول به حساب کیف پولت ...

من کیف پول درست نکردم تو دیجی کالا باید درست کنم یا پول واریز میشه از همون حسابی که خربدم؟

من کیف پول درست نکردم تو دیجی کالا باید درست کنم یا پول واریز میشه از همون حسابی که خربدم؟

حالا اگه درست کنی بهتره  

ولی بله پول به هم حسابی برگشت داده می شه که پول واریز کردی 

فقط می مونه هزینه ارسال  که اگه ایرادی که جنس داشته وارد باشه. هزینه ارسال خود دیجی تقبل می کنه ولی اگه ایراد الکی گرفته بودی  هزینه ارسال از پولت کسر می شه 

من بارها مرجوع کردم. مثلا به جای رنگ مو شماره 8 شماره 9 فرستاده بودن دیگه هزینه ارسال ازم نگرفتن

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

حالا اگه درست کنی بهتره ولی بله پول به هم حسابی برگشت داده می شه که پول واریز کردی فقط می مونه هزین ...

پلاستیک کنسول درآوردم گذاشتم کنار دورش بپیچم یا نیاز نیست ؟

پلاستیک کنسول درآوردم گذاشتم کنار دورش بپیچم یا نیاز نیست ؟

سعی کن تا اونجا که می تونی مثل اولش باشه هر چیزی هست سر جاش بزار حتی پلاستیک پیچی هاش!

البته مامور تحویل کاری نداره.  راحت تحویل می گیره.  بعد می ره مرکز دیجی اونجا یک افرادی هستند که چک می کنند ایراد پیدا نکرده باشه یا هر چی !