2777
2789

یه کافه هس ک همیشه میریم اونجا و با صاحب کافه خیلی اوکییم، میخوام قبل این ک بیاد دنبالم خودم پاشم برم کیکو بدم ب اون با کادو، بعد ک اومد دنبالم و اینا یکم ک گشتیم طبق روال وقتی رفتیم کافه بگم چن دیقه بعد ی اهنگ بزاره و کیک و کادو اینارو بیارن، نظرتون؟

کادو چی بخرممم، اون برا من پافر و چنتا لاک و کلاهو دسته گل کیف خریده بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ولی ایده هاتونو میبینم دلم میخواد سکته کنم.

برای بار هزارم میگم: پسرا مثل دخترا نیستنننن

اینحور سوپرایز کردن مطمعنن تورو خیلی خوشحال میکنه ولی اونو به اندازه تو خوشحال نمیکنه.

نظر منو میخوای بهش بگو به افتخار تولدت شام امشب مهمون منی ، دستشو بگیر ببرش سفره خونه یا کافه باغی جایی بهش کباب بده و خودت همه چی رو حساب کن ، از خوشحالی پرواز میکنه

برای کادو بنظرم مردا از لباس بیشتر خوششون میاد 

اگه بودجه شو داری یه ست تیشرت و شلوار با یه بنگل براش بگیر 

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

ببخشید ولی ایده هاتونو میبینم دلم میخواد سکته کنم.برای بار هزارم میگم: پسرا مثل دخترا نیستنننناینحور ...

اخه میشناسمش ، خانوادش هیچوقت میونه خوبی باهم نداشتن طلاق گرفتن کلا پیش مامان بزرگش بوده، هیچوقت تولدش کسی سوپرایزش نکرده من میخوام کنم