2777
2789

من ضربه ک میزنه سمت دنده هام وپهلوسمت راستم اعصابم بهم میریزه خیلی درد بدیه توام اینطوری میشی؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ضربه ک میزنه سمت دنده هام وپهلوسمت راستم اعصابم بهم میریزه خیلی درد بدیه توام اینطوری میشی؟

من هفته ی ۳۶ام فردا پر میشه . بچه چرخیده .سکسکه هاش تو واژنمه و بله رو مخمه

من هفته ی ۳۶ام فردا پر میشه . بچه چرخیده .سکسکه هاش تو واژنمه و بله رو مخمه

من فردا میرم توهفته ۳۶ 

من از هفته ۳۳ سونو که دادم گفت سفالیکه شما ام همین بود؟

طبیعیع زایمانت ؟کدوم شهری

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

من فردا میرم توهفته ۳۶ من از هفته ۳۳ سونو که دادم گفت سفالیکه شما ام همین بود؟طبیعیع زایمانت ؟کدوم ش ...

من عرضی بود .الان چرخیده . یه هفته جلوتر شمام .نه سز اختیاری هستم . تهران . شما کجایین؟

من عرضی بود .الان چرخیده . یه هفته جلوتر شمام .نه سز اختیاری هستم . تهران . شما کجایین؟

چرا سز اختیاری؟دلیلت چیه چون منم هنوز مرددم ولی خب همه دوروبریا طبیعی اوردن میگن قابل تحمل بود دردش 

مشهدم 

پس هفته ۳۷ ای

چرا سز اختیاری؟دلیلت چیه چون منم هنوز مرددم ولی خب همه دوروبریا طبیعی اوردن میگن قابل تحمل بود دردش ...

هم ترس دارم بخاطر خطر برا بچم . هم سنم که ۳۹ ساله . هم به خودم نمی بینم که بتونم بیارم .چون خانوادگی تنگی لگن داریم. طبیعی بعدا افتادگی رحم   مثانه میاره. دو تا از اطرافیانم هم پارسال سز کردن میگن اگه ده بار هم برگردیم عقب باز سز انتخابمونه ... طبیعی تو ایران ینی خیانت با خودت و بچت مخصوصا تو بیمارستان دولتی .چون برخوردای بدی دارن .خصوصی هم بخوای بری پولش با سز یکیه تقریبا...

هم ترس دارم بخاطر خطر برا بچم . هم سنم که ۳۹ ساله . هم به خودم نمی بینم که بتونم بیارم .چون خانوادگی ...

اره من خصوصی میخام برم هزینش هم یکیه واقعا تقریبا مامای همراهم گرفتم 

ولی خب نمیدونم چیکارکنم هنوزم اگه بتام سزارین شم باید دکترمو عوض کنم

اره من خصوصی میخام برم هزینش هم یکیه واقعا تقریبا مامای همراهم گرفتم ولی خب نمیدونم چیکارکنم هنوزم ا ...

بسته به توان خودت داره ... ولی من میگم سز بهتره ...