2777
2789

خیلی فکر کردم و به این نتیجه رسیدم خوشبختی توی ازدواج

اول به طرف مقابلت بستگی داره کسیکه انتخاب میکنی کی باشه خانوادش کی باشن

دوم به سن ربط داره که تو سن مناسب باشه

زود ازدواج کردن خودش یک افتضاحه دیر ازدواج کردن هم افتضاح تر

وقتی سنت بره بالا ازدواج سخت میشه

چون مورد مجرد خوب که سنش بهت بخوره کمه و در نتیجه انتخابت محدود میشه شایدم انتخاب بشی تا اینکه انتخاب کنی

بالاخره ادم تا آخر عمر تنها نمیتونه بمونه یکروزی باید ازدواج کنی پس بهتره تو وقت مناسبش باشه نه زود نه دیر

اگه راه حلی دارین برای کسایی که دیر بفکر ازدواج افتادن و دخترایی که سنشون بالا رفته ازدواج براشون سخت شده ممنون میشم بگین ( راحل قرآنی ذکر سوره دعا نماز)

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سایت ادم و حوا بخدا خیلی اصولی و علمی و خانواده محوره توروخدا برو یه سر بزن به سایتش کور کورانه نگو ...

از این سایتا رفتم بنظرم جالب نبود

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

من 38 سالگی ازدواج کردم راه قرآنی وجود نداره باید بری بیرون و تو اجتماع حتی به شهر خودت بسنده نکنی مثلا من تو تور مسافرتی تو ترکیه با همسرم آشنا شدم که 3 سال ازم بزرگتر بود و مجرد بود و شرایطش بهم می‌خورد 

والا دیروز یه کلیپ از دکتر عزیزی دیدم خیلی نگاهمو تغییر داد بهت میگم شاید گشایشی شد.

میگفت خیلیا با ازدواج با فرد مطلقه حالا چه مرد چه زن مخالف هستند ولی به نظر من خیلی از مطلقه ها شرف دارن به مجردها

آدمی که طلاق گرفته یکبار تو عمرش یه تصمیم اشتباه گرفته که قانونی پاش وایساده ولی یکی با هزار نفر بوده اما چون شناسنامش سفیده میگن مجرد و فلان.

دیدم واقعا راست میگه ما به خاطر یه اسم تو شناسنامه یکیو قضاوت میکنیم درصورتی که آدم پاکیه و خطایی نکرده

اما یکی شناسنامش سفید هست و پر از گناه و زنا هست اونو میگیم خوبه.

از این فقر فرهنگی بیایم بيرون 

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

همسن منی ولی من خواستگار دارم

قبلا چهل روز خوندم حدیث کسا

یعنی دارین ازدواج میکنین؟

شما از حدیث کسا نتیجه گرفتین؟

من 38 سالگی ازدواج کردم راه قرآنی وجود نداره باید بری بیرون و تو اجتماع حتی به شهر خودت بسنده نکنی م ...

اره خب تو اجتماع باید رفت...بازم شانسیه