2777
2789

سفیر رفتم راضی نبودم 

ممنون میشم آموزشگاه خوب معرفی کنین

و تجربیاتتون رو بگید و مزایای اون آموزشگاه رو برام بگید و این که خودتون رفتید یا نه

کجای تهرانی

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر واقعا خوب باشه جاش برام مهم نیست سمت دولت

اها من جنوب تهرانم اموزشگاها اکثرا خوبن اتفاقا خیلیا رو دیدم میان اینجاها واسه زبان خودشون میگن کمتر براشون تموم میشه

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

سفیر که افتضاحه به نظرم فقط دنبال پول گرفتنه

ایران مهر هم افتضاحه

کانون ایران برو واقعا اصولی و درشت و حسابیه

از صفر تا صدش ۴سال طول میکشه که احتمالا صفر نیستی و حداکثر ۲ سال اینا شاید ...

بعدش هم یه دوره مکالمه ۶ ماهه برو که حسابی تو مکالمه خوب بشی 

ولی واقعا کانون ایران هم از نظر هزینه هم از نطر کیفیت بهتره 

فقط 45 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

هرجا میری برو ایران نرو

مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

اگر دوست داری خودت هم کنارش خودخوان بخونی از منابع زیر استفاده کن تا بهترین نتیجه رو در تمام مهارت ها بخصوص مکالمه و اسپیکینگ بگیری :

●دیکشنری تصویری OPD با ترجمه فارسی + CD

●Essential Grammar in use

● Oxford word skills (دارای ۳ سطح)

●کتاب های Oxford bookworms

●ویدئو های English today (برای مکالمه و گرامر عالیه ولی بریتیش است)

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانون شنیدم خیلی طول میده و خشک و گرامر محور هست

بهترینش همینه 

الان مثلا سفیر که مکالمه محوره خوبه به نظرت؟! من که نتیجه ای ندیدم فقط دنبال پول گرفتن است...

خوب ببین من خیلی منابع زبان و ... میشناسم و درموردشون مطالعه کردم و تقریبا همه رو امتحان کردم و همه آموزشگاه ها را 

تا وقتی گرامر بلد نباشی که نمیتونی مکالمه کنی؛ مکالمه یه چیز تمرینی است و تا دلت نخواد خوب نمیشه

ولی خب برای مکالمه کتاب های متفاوتی هم هست که میگم بعد از یادگیری کامل زبان ۶ ماهه میتونی خفن اش کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40