2777
2789
عنوان

پزشک های عزیز بیاید

100 بازدید | 9 پست

سلام من ترم های اول پزشکی هستم و چند وقتیه که تو سمر افتاده بشینم برای آزمون دستیاری وقت بزارم و بخونم خواستم از شما که تجربه دارید کمک بگیرم برای موفق شدن تو این آزمون بهترین روش و مسیری که باید طی کرد چیه؟جزوه یا رفرنس؟اگر رفرنس برای همه درسا یا فقط بعضی هاش؟مطالب استادارو دقیق باشم یا نه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فعلا درسعای الانت رود بخون.نفر اول دوره بشی بدون طرح بتونی امتحان دستیاری بدی‌‌.منظورم امتحان علوم پ ...

والا من من بدون طرح میتونم دستیاری بدم چون رتبه کنکورم زیر ۵۰۰ کشور بود و از اون نظر مشکل ندارم 

الان اولویتت علوم پایه‌ باشه

‌فعلاً تمرکزت رو درسا و مفاهیم پایه‌ای و بعد تست تا استاجر نشی رفرنس خوندن ضرورتی نداره.‌بعدتر ممکنه برای بعضی درسا (مثل فارما، پاتو، جراحی) رفرنس لازم شه ولی الان نه. جزوه‌های خوب و منابع خلاصه فعلاً کفایت می‌کنن.از استاجری به بعد تست محور باش.‌نکات تستی یا پیچیده رو از همون ترم اول واسه خودت بنویس یه آرشیو قوی می‌سازه برات.

الان اولویتت علوم پایه‌ باشه‌فعلاً تمرکزت رو درسا و مفاهیم پایه‌ای و بعد تست تا استاجر نشی رفرنس خون ...

والا من از اول رفرنس محور بودم یعنی الان که دارم رفرنس میخونم خوب نیست؟