2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چیزی که دنبالشی تو پسری که عاشقت باشه اینقدر واضح خودشو نمایان میکنه که اصلا همچین سوالایی واست پیش نمیاد

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

غیرمستقیم مثلا یه دفعه که اسنپ سوار شدی بعدش بگو راننده یه پسر خوش مشرب بود کلی حرف زد منم گه‌گاه جوابشو میدادم

ببین چیزی می‌پرسه یا نه

البته ضایع نگی

بعدش مثلا شب بگو اسنپی پیام داده چیکار کنم جوابشو بدم؟

ببین چی میگه

غیرت فقط زور بازو و با کمر بند کتک زدن 

همیشه جای کبودی از کتکو بزن بزن باشه 

بگه خانممم حق نداره بدون من جایی بره و رژلب خانمشو به روش خودش پاک کنه 😌😂

( برگرفته از رمان  مرد غیرتی من )

حجاب واقعا تنها راهه و اینکه چقد حمایت میکنه 

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

غیرمستقیم مثلا یه دفعه که اسنپ سوار شدی بعدش بگو راننده یه پسر خوش مشرب بود کلی حرف زد منم گه‌گاه جو ...

ببخشید ولی اگه یه نفر دوست داشته باشه تو به این فکر نمیکنی که آیا دوسم داره یا نمیرسی دوسم داری

چون رفتارش نشون میده اینم مثل همونه 

....