2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال سوالای پرورشیش خیلیییی اسون بود جهاد.در حدی که اگه تست فقط خونده بودی همه رو جواب میدادی.ولی امسال احتمالا جهاد حواسشو بیشتر جمع میکنه سوالات استاندارد تری میده

من جمعه دارم بعضیا میگن جهاد اسونتر میده بعضیا هم میگن اتفاقا پرورشی پارسال که جهاد داده جالب نبوده ...

جهاد پرورشی چیه داستانشکلا تو باغ نیستم

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
قضیه جهاد پرورشی چیهرشته ات چیه

جهاد دانشگاهی یه سازمانه که آزمون های این مدلی و استخدامی و اینا برگزار میکنه مثل سازمانه سنجش ولی خب سازمان سنجش بیشتر مال کنکور و ایناست 

پارسال ازمون آموزگاری و اینارو سنجش برگزار کرد ، ازمون کیفیت بخشی رو که واسه جذب معلم پرورشی و اینا بود جهاد دانشگاهی برگزار کرد که میگن سوالاش زیاد استاندارد نبوده 

حالا تا ببینم امسال چیکار میکنه 

منم رشتم جامعه شناسیه دبیری مطالعات میخوام شرکت کنم 

life is too short to love you only in one , I promise to look for you in the next life 💜
جهاد دانشگاهی یه سازمانه که آزمون های این مدلی و استخدامی و اینا برگزار میکنه مثل سازمانه سنجش ولی خ ...

شما تهران هستید؟ منم رشتم تاریخ میخوام مطالعات شرکت کنم

شما چقد خوندید؟ درسای تخصصی مطالعات رو خوندید؟ 

شما تهران هستید؟ منم رشتم تاریخ میخوام مطالعات شرکت کنمشما چقد خوندید؟ درسای تخصصی مطالعات رو خوندید ...

نه من جنوبم 

زیاد نخوندم کتاب تخصصی چهارخونه رو گرفتم اما خب خیلی خلاصه ست اصلا بدرد نمیخوره

life is too short to love you only in one , I promise to look for you in the next life 💜