2777
2789
عنوان

بیاید تروخدا

78 بازدید | 9 پست

خانما من با ژیلت شیو میکنم بعد پاهام و شرمنده ناحیه بیکینیم جوش زیاد میزنم بعد با نوره میترسم امتحان کنم اونم جوش بزنم بنظرتون نوره بهتر از ژیلت نیست؟ من با ژیلت جوش میزنم یعنی با نوره نمیزنم؟ چکار کنم تروخدا بگید یه ماه دیگه عروسیمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیزر نمیتونم فعلا با ژیلت جوش میزنم یعنی با نوره امکانش هست نزنم؟ چطور بدونم که نوره جوش میزنم یا نه

فک نکنم نوره جوش بزنی یکم امتحانی روی یه قسمت کوچیک از بدنت بزن ببین میزنی یا نه

صبر....🤍

فک نکنم نوره جوش بزنی یکم امتحانی روی یه قسمت کوچیک از بدنت بزن ببین میزنی یا نه

شرمنده خیلی سوال میپرسم چقد باید بمونه نحوه مصرفش چجوریه یه بار بزنم معلومه که بهم ساخته یا نع؟

شرمنده خیلی سوال میپرسم چقد باید بمونه نحوه مصرفش چجوریه یه بار بزنم معلومه که بهم ساخته یا نع؟

آره عزیزم با آب قاطی کن خمیری شکل شه مثل ماست غلیظ بعد بزار ۱۰ دیقه بمونه بعد قشنگ بشور

صبر....🤍

نوره عالیهولی باید پوست کاملا خشک باشهوگرنه میسوزهنوره بوی بد بغل و واژن را ازبین میبرهتا بیست روز ب ...

چطور باید استفاده کنم 

از کجا بدونم جوش میزنم یا نه؟ بعد ببخشید خیلی سوال میپرسم اگه رو پام امتحان کنم جوش نزنه یعنی شرمنده بیکینیم هم جوش نمیزنم؟؟؟