2777
2789
عنوان

اتیسم

181 بازدید | 33 پست

سلام ،پسرم ۵ ماه و نیمه ،از وقتی به دنیا اومده همش فکر میکنم اتیسم داره،هر حرکتشو زیر ذره بین گرفتم ،الانم میبینم آوا هایی که بچه ها در میارن مثل اگو و آغو در نمیاره ،این فکرها من به حد مرگ میترسونه،کار شب و روزم شده گریه و غصه

😑😑😑

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم وسواس گرفتی ماه های اول یسری علاعم داره مثلا اگ با چشم چیزیو دنبال نکنه و... ولی خیلی زوده واسه تشخیص مهم ترین علاعمتش همینع ک گفتم بچه های اتیسم ارتباط چشمی برقرار نمیکنن و ب صدا ها توجه نمیکنن بعد ها تو سن حرف زدن حرف نمیزنن و باید گفتار درمانی بشن اگ خیلی میترسی ببرش پیش روانشناس کودکان استثنایی

فک کنم وسواس گرفتی ماه های اول یسری علاعم داره مثلا اگ با چشم چیزیو دنبال نکنه و... ولی خیلی زوده وا ...

ارتباط چشمی اینا داره ،اما خیلی مادرها میگن تا دو سالگی نرمال بود یهو افت کردن