2777
2789
عنوان

آقایون

256 بازدید | 22 پست

چرا اینقدر بعضی هاتون نامردین فقط اسم مرد رو بار میکشین

دختری که به شما بله میگه میخواد کنار شما آرامش داشته باشه نه این که نمک بشین رو زخمش 

نه این که بازبونتون دل و روحش رو شرحه شرحه کنید

چرا به زن به چشم موجود ضعیف نگاه میکنید اون زنی که با شما کنار میاد به خاطر ضعفش نیست به خاطر شعور و فهم و نجابته که مونده کنارتون

چرا از خدای خودتون نمیترسین

معنی خانواده یعنی چی؟‌یعنی باهم بودن هم دل بودن 

نه این که توی مثلا مرد بشی رییس و حرف زور بزنی

بترسین از خدا و عاقبت کارهاتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر ازدواج نکردی تا زمانی که به این سطح از شعور و معرفت نرسیدی سمت هیچ دختری نرو

شآید باور نکنی ،من که هنوز مجردم ولی همین تفکر تو رو دارم ، دلم نمیخواد شریک زندگی   توی دغدغه  باشه ،آرامش نداشته باشه ،من اینو وظیفه خودم میدونم  برای زندگی فراهم کنم ،تا موقعی که  بدونم نمیتونم ،ازدواج نمیکنم 

دور از جون خر خر معرف و شعورش بیشتر از بعضی مرداهست

یعنی زنا همه بامعرفت و نامبر وانن؟؟؟ 

به سلامتی 3 لاشی   قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم،عشقم                        به سلامتی 3 همراه   رفیقم، گوشیم، پیکم                    به سلامتی 3تن     ناموس، رفیق، وطن                        به سلامتی 3 مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂 

اقا شما ها شوهر خوب ندارین چرا  ما مردا رو بدنام میکنین میخواست انتخاب درستی کنین هیچوقت نباید بقیه به خاطر غلط کردن دیگران بدنام کنین اینهمه خوب هستن شما رفتی سراغ بدهاش آقا... هم زن خوب و بد داریم هم مرد خوب و بد داریم هرجای دنیا هم بری همینه ولی حیف که مردم نمیفهمن!! 

زندگی سخته بیاید با  سختگیری سخت ترش نکنیم

شآید باور نکنی ،من که هنوز مجردم ولی همین تفکر تو رو دارم ، دلم نمیخواد شریک زندگی توی دغدغه باشه ...

یه موقع هم با همین تفکر ازدواج میکنی طرفت ناتو  هست زندگیتو به فنا میده که هر روز ازروی مجردی میکنی 

به سلامتی 3 لاشی   قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم،عشقم                        به سلامتی 3 همراه   رفیقم، گوشیم، پیکم                    به سلامتی 3تن     ناموس، رفیق، وطن                        به سلامتی 3 مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂 

یعنی زنا همه بامعرفت و نامبر وانن؟؟؟

نه همه زن ها نامبر وان نیستن ولی تفاوت در این هست که 

زن با ازدواج دنبال تکیه گاهه این ذات زن هست وقتی پشتش خالی بشه احساس نابودی مطلق میکنه

یه موقع هم با همین تفکر ازدواج میکنی طرفت ناتو هست زندگیتو به فنا میده که هر روز ازروی مجردی میکنی

بله این نوع ازدواج هم هست ولی یه مرد میتونه خودش به تنهایی پشت و پناه خودش باشه