2777
2789
عنوان

آقایون

264 بازدید | 22 پست

چرا اینقدر بعضی هاتون نامردین فقط اسم مرد رو بار میکشین

دختری که به شما بله میگه میخواد کنار شما آرامش داشته باشه نه این که نمک بشین رو زخمش 

نه این که بازبونتون دل و روحش رو شرحه شرحه کنید

چرا به زن به چشم موجود ضعیف نگاه میکنید اون زنی که با شما کنار میاد به خاطر ضعفش نیست به خاطر شعور و فهم و نجابته که مونده کنارتون

چرا از خدای خودتون نمیترسین

معنی خانواده یعنی چی؟‌یعنی باهم بودن هم دل بودن 

نه این که توی مثلا مرد بشی رییس و حرف زور بزنی

بترسین از خدا و عاقبت کارهاتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آقایون و داداشای  با تجربه بیایین بگین !

🔻یادداشت 🔻                                           آنهایی که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر"متاسفانه لذت بردن از زندگی رو یادمون ندادند  موقع کار به تفریح و استراحت فکر میکنیم و موقع استراحت به کار فکر می‌کنیم از گرما مینالیم و سرما فرار میکنیم در جمع از شلوغی کلافه میشیم و در خلوت از تنهایی بغض می‌کنیم تمام هفته منتظر رسیدن روز هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگیمون تقصیر غروب جمعه است و بس ،همیشه در انتظار به پایان رسیدن روزهایی هستیم که بهترین روزهای زندگیمون هستند مدرسه دانشگاه کار حتی در سفر همواره به مقصد می‌اندیشیم بدون لذت از مسیر غافل از اینکه زندگی همون لحظاتی بود که می‌خواستیم بگذرم  . قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                                                                  

اگر ازدواج نکردی تا زمانی که به این سطح از شعور و معرفت نرسیدی سمت هیچ دختری نرو

شآید باور نکنی ،من که هنوز مجردم ولی همین تفکر تو رو دارم ، دلم نمیخواد شریک زندگی   توی دغدغه  باشه ،آرامش نداشته باشه ،من اینو وظیفه خودم میدونم  برای زندگی فراهم کنم ،تا موقعی که  بدونم نمیتونم ،ازدواج نمیکنم 

🔻یادداشت 🔻                                           آنهایی که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر"متاسفانه لذت بردن از زندگی رو یادمون ندادند  موقع کار به تفریح و استراحت فکر میکنیم و موقع استراحت به کار فکر می‌کنیم از گرما مینالیم و سرما فرار میکنیم در جمع از شلوغی کلافه میشیم و در خلوت از تنهایی بغض می‌کنیم تمام هفته منتظر رسیدن روز هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگیمون تقصیر غروب جمعه است و بس ،همیشه در انتظار به پایان رسیدن روزهایی هستیم که بهترین روزهای زندگیمون هستند مدرسه دانشگاه کار حتی در سفر همواره به مقصد می‌اندیشیم بدون لذت از مسیر غافل از اینکه زندگی همون لحظاتی بود که می‌خواستیم بگذرم  . قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                                                                  

دور از جون خر خر معرف و شعورش بیشتر از بعضی مرداهست

یعنی زنا همه بامعرفت و نامبر وانن؟؟؟ 

به سلامتی 3 لاشی   قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم،عشقم                        به سلامتی 3 همراه   رفیقم، گوشیم، پیکم                    به سلامتی 3تن     ناموس، رفیق، وطن                        به سلامتی 3 مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂 

اقا شما ها شوهر خوب ندارین چرا  ما مردا رو بدنام میکنین میخواست انتخاب درستی کنین هیچوقت نباید بقیه به خاطر غلط کردن دیگران بدنام کنین اینهمه خوب هستن شما رفتی سراغ بدهاش آقا... هم زن خوب و بد داریم هم مرد خوب و بد داریم هرجای دنیا هم بری همینه ولی حیف که مردم نمیفهمن!! 

زندگی سخته بیاید با  سختگیری سخت ترش نکنیم

شآید باور نکنی ،من که هنوز مجردم ولی همین تفکر تو رو دارم ، دلم نمیخواد شریک زندگی توی دغدغه باشه ...

یه موقع هم با همین تفکر ازدواج میکنی طرفت ناتو  هست زندگیتو به فنا میده که هر روز ازروی مجردی میکنی 

به سلامتی 3 لاشی   قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم،عشقم                        به سلامتی 3 همراه   رفیقم، گوشیم، پیکم                    به سلامتی 3تن     ناموس، رفیق، وطن                        به سلامتی 3 مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂 

یعنی زنا همه بامعرفت و نامبر وانن؟؟؟

نه همه زن ها نامبر وان نیستن ولی تفاوت در این هست که 

زن با ازدواج دنبال تکیه گاهه این ذات زن هست وقتی پشتش خالی بشه احساس نابودی مطلق میکنه

یه موقع هم با همین تفکر ازدواج میکنی طرفت ناتو هست زندگیتو به فنا میده که هر روز ازروی مجردی میکنی

بله این نوع ازدواج هم هست ولی یه مرد میتونه خودش به تنهایی پشت و پناه خودش باشه