2777
2789

همسرت سر چیزی که مقصر هستی یذره تند حرف میزنه باهات و بعدش دیگه سکوت میکنه و میگیره با ناراحتی میخوابه 

بیدار که شد قهر باشی؟ سرسنگین باشی؟ به روی خودت نیاری؟ بدون اینکه اون پیگیر باشه بزی بهش بگی که ناراحت شدی؟ کدومش درسته به نظر شما؟ که دیگه تند حرف زدن تکرار نشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی مقصری خوب تند حرف میزنه دیگه چیکار کنه پس

خیلیم مقصر که نه

مثلا گفته این هفته مهمون میاد واسه شام تعارف نکن. منم روم نشد و گفتم برا شام بیان 

چون همسرم خییلیی سنگ تموم میذاره ولی این هفته وقتشو نداره

من همیشه منطقی حرف میزنم . میگم درسته که کار من نادرست بود و مقصر من بودم از این بابت متاسفم ولی از رفتار تو هم ازرده شدم مثلا ترجیح میدم در چنین موقعیتی رفتارت اینجور باشه اونجور باشه . اگر حس میکنی این کار دوباره باعث دعوا میشه براش با کلمات قشنگ و عزیزم و اینا یه همچین مفهومی  بنویس بذار توی جیبش یا کیفش که بیرون خونه بخونه . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

نمیشه که هم مقصر باشی هم دو قورت و نیمت باقی باشه!!!

من باشم صبح با خوشرویی بیدار میشم و به روی خودم نمیارم

وقتی که همسرم ارومتر شد اگر موضوع مهم بود با آرامش صحبت می کنم و اگر نیاز بود عذرخواهی می کنم

اگر موضوع مهمی نبود حواسم هست که بعد از اون حساسیت های همسرم رو حتما در نظر بگیرم که ناراحتی پیش نیاد

وقتی بیدار شد بهش بگو وقتی تو مقصری من دمار از روزگارت در میارم وقتی هم من مقصرم بازم من دمار از روزگارت در میارم...

خب عزیز من مقصر بودی دیگه حالا دوباره طلبکارم هستی؟یه کم کوتاه بیا جانم😁

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
وقتی بیدار شد بهش بگو وقتی تو مقصری من دمار از روزگارت در میارم وقتی هم من مقصرم بازم من دمار از روز ...

پیاممو بخون نوشتم قضیه چی بوده سر مهمون دعوت کردن بوده 

پیاممو بخون نوشتم قضیه چی بوده سر مهمون دعوت کردن بوده

عزیزم خوندم به هرحال یه جاهایی باید با هم راه بیاین دیگه الان اگر این قضیه برعکس بود خودت رو بذار جای همسرت ازش چنین توقعی داشتی ولی اون به هردلیلی توقعت رو براورده نمیکرد چه حسی پیدا میکردی؟حالام چیزی نشده یه بحث خیلی پیش پا افتاده است بزرگش نکنین بذارین تموم بشه بره پی کارش😘

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...