2777
2789
عنوان

شوهرم خونه راه نداد منو

1056 بازدید | 22 پست

چن روزه میگفتم برمیگردم خونه ، بالاخره رفتم توی دادگاه نامه نوشتم به قاضی من حاضرم برگردم. بعدش شب ساعت ۸ بعد از کار با بچه و وسایل با ماشین دربستی رفتم به شهری که خونم اونجاس. بعدش زنگ درو زدم شوهرم گف برو با مامور بیا نمیتونم اینطوری رات بدم. بعدشم زنگ زدم پلیس اومدن صورت جلسه کردن که زوجه میخاست تمکین کنه، آقا درو براش باز نکرد و راهش نداد به خونه. اخرش تو این گیر و دار اعصابم ریخته بود بهم با یه بچه ساعت ۱۰ شب تو کوچه اواره بودیم. که زنگ دونه دونه خونه هارو زدم ، همسایه هارو خبر کردم ببینین و شاهد باشین اینا چطور ادمین که زنو بچه رو اذیت میکنن. همشون ریختن بیرون یه وضعی بود سر و صدا همشون میگفتن چه خونواده ی بی فرهنگی خیلی نادونن و فلان. منم کیف کردم که عوض فوشایی که شوهرم اومده بود دم در خونمون داده بود رو دراوردم بالاخره درسته فوش ندادم ولی جلوی در همسایه رسواشون کردم. اگه شوهرم بخاد ادامه بده باید از اون خونه دربیاد تا دیگه با اون همسایه ها چش تو چش نشه و اینکه ابروش حفظ شه. صورتجلسه پلیسم توی دادگاه به نفع من قضیه رو تغییر میده. ولی من بازم میرم پیش قاضی و میگم میخام برگردم خونه که این بار دوباره مامور بدن بهم. مامور شخصی البته. نظرتون چیه.. الانم داغونم شب اواره خیابونا بودم با بچه خستم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزاران نفر گفتن عزت نفس داشته باش و نرو گوش ندادی ،شاید اونا قهوه ای شدن پیش همسایه ها ولی توام خراب شدی 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

خانمی که مهریه اجرا میزاره یعنی طلاق ، آقا دیگه محاله باهاش زندگی کنه

کلی کاربرا توو تاپیک قبل گفتن شخصیتت رو حفظ کن و نرو ولی گوش نمیدی

هم شوهرت رو بی شخصبت کردی هم خودتو

چرا زنگ همسایه هارو میزنی؟؟؟

همه ی کارات باعث میشه شوهرت بیشتر ارت متنفر شه بعد میگی میخوای زندگیتو بسازی؟؟؟؟؟

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

تو بیشترین آسیب رو داری به بچه ت میزنی

۶ ماهه بچه رو برداشتی بردی 

هی فحش و شکایت و ابروریزی

بعد با بچه پا میشی آخر شب میری دم در دادو بیداد و فحش و مامور بازی و زنگ همسایه رو زدن و همه رو توو خیابون جمع کردن و آواره کردن خودت و بچه ت  ، اخه کار یه مادر دلسوزه؟؟؟؟ 

طفلک بچه رو جلوی اون همه آدم خورد کردی

اصلا متوجهی چی کشیده طفلک توو اون جمعیت و دادو بیداد و مامور بازی؟؟؟؟؟

تو فقط به فکر خودتی که ازش خرجی بگیری

وگرنه بیشترین آسیب رو این وسط تو داری به بچه ت میزنی

این راهش نیست ببین چقدر همه دارن میگن

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی