2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم خیلی

396 بازدید | 34 پست

خانوما خواهرشوهرم و دخترش خیلی منو اذیت میکنن هرچی به نامزدم میگم میگه اونا درست میگن تو باید حجابت خوب باشه فلان باشی و..

من خیلی دوستشون داشتم ولی یه روز گوشیمو گذاشتم خونشون تا صدا ضبط کنه بعد که رفتم شنیدم به نامزدم گفتن طلاقش بده کلی دخترای بهتر هست و...

نامزدم هرچی برام میخره بهم میگه به خواهر شوهرم و دخترش نگم کلا میگه به خانوادم نگو من واست خریدم حتی کلی دخترآشغالش وصله چسبوند به من  با اینکه قبل از ازدواج من باهم رفیق صمیمی بودیم خیلی حالم بده 

یه کمکی می‌خوام خواهشاً نگید ولش کن و اینا

چیکار کنم نامزدم با خانوادش قطع رابطه کنه حتی واسه عید هم مادرش گفته بود لازم نکرده عیدی فقط می‌خوام قطع رابطه کنه بااونا فعلا که عروسی نگرفتیم ولی حداقل با خواهرش قهر کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی با یه فردی ازدواج میکنی فقط داری با اون ازدواج نمیکنی بلکه با خانوادشم ازدواج میکنی 

چون یه بخش بزرگی از زندگی و هویت و اصالت هرکس خانوادشه و تو نباید این انتظارو داشته باشی که نامزدت بخاطر شما خانوادشو ببوسه بذاره کنار. 

هرچقدرم بخوای بیشتر اونارو از چشمش بندازی فقط رابطه خودتون سرد تر میشه و از شما زده میشه. 

اول صبر کن عروسی کنی بعد رابطه خواهر برادری رو خراب کنی عزیزم...هنوز نیومدی چ کاریه

یه ساله تو عقدم دیگه بریدم 

اگه بخواد واسم یه چیزی بخره که خانوادم در جریان باشن از همه می‌پرسه بهش میگم واسم گل بگیر میگه باشه ببینم آبجیم چی میگه

جای اینکه بگی قهر کنه فاصله بگیرین ازشون نذار درجریان همه چیز باشن خریدی دارین برنامه ای دارین فقط خودت و نامزدت انجامش بدین و تا لحظه اخر به کسی نگین.به نامزدت بگو من ازت توقع دارم حمایتم کنی و نذاری کسی بهم توهین کنه با سیاست بکشونش سمت خودت خودش به مرور زمان متوجه نیت بد خانوادش میشه و فاصله میگیره.از خانوادشم زیاد بد نگو که علیه ت جبهه بگیره 

با همچین آدمی زندگی کنی زندگیت جهنم میشه از ما گفتن بود 

جدا شو ازش 

حالا هی یک سریا میگن خانواده شوهر مهم نیست ، مگه قرار با. خانواده شوهر زندگی کنیم 

بفرما اینم یه نمونش که خانواده همسر خیلی مهمه

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

یه ساله تو عقدم دیگه بریدم اگه بخواد واسم یه چیزی بخره که خانوادم در جریان باشن از همه می‌پرسه بهش م ...

اه اه اه چقدر دنبال حرف بقیه است چه جوری می‌خوای با همچین آدمی زندگی کنی

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍