2777
2789
عنوان

خانمای گل وباتجربه بیاین

117 بازدید | 29 پست

سلام به همگی،توتاپیک قبلم گفتم ،،الان دوسدارم این مساله روبه کامل بازکنم چون خیلی هابراشون سوال شده بود شغل شوهرم کشاورزیه توعقدنامه به تعهددادبرای زندگی روستانمیریم،که بعدشیش ماه بعدعروسی گفت بایدبیای منم که الان پانزده ساله میگذره ازم کینه به دل گرفته مدام اذیتم میکنه همش میگه نیومدی من سختمه رفت وآمدمیکنم،وغرمیزنه حتی گفتم ازمستاجری خلاص شیم شایدکمترغربزنه،هرچی طلاداشتم فروختم براخونه ولی فایده نداشت بدترم شد،حالااینادلایلمه برانرفتن روستا،;;;شوهرم بابرادرشوهرم شریکه حساب کتاب ندارن اصلابعدجاریم مدام زندگیشوبامامقایسه میکنه،،چشم دنبال زندگی ماس به گفته هاورفتارای خودش وهمه هم میاین میگه حرفاشومن دلم میخواست اگرمیرفتم روستاسختی مکشیدم به خاطرزندگیم چیزی جمع میکردم میخریدم چشم کسی دنبالش نبودوفقط برای خودمون بودنه کسی دیگه،،دوم حس میکنم دوسم نداره، برام ارزش قائل نیست همسرعصبانی که سرم دادمیزنه تحقییرم میکنه،،برفرض مثال من الان فکرمیکنم روستام اگربگم ماروببرشهردوری بخوریم نمیبره نمیاره ازین مدل کارااصلابراتفریح ماانجام نمیده،،دهن بین هست خانواده اش معتادزیاددارن نزدیکشون بشیم بیشتردرگیراین موضوع میشیم خودم وبچه هام،،حتی اینجورامکان داره جلوخانواده اشم منوبزنه،،واینکه تعهددادهمینکه قول داده شرط ازدواجم بوده قانع کننده ترین دلیله،،مدرسه راهنمایی دبیرستان نداره،،چه جوربچه هاکلاس زبان برن مثلن،،محیطش بده پردزدوموادفروش وقاچاقچیه،،مزه آب شربش خرابه ،یاآب قطعه یااگرهست با فشارخیلی کم ،،بیشترتابستونا،،من بچه شهربودم کتابخونه  پارک رستوران فروشگاه و،،،!، اصلانمیتونم ازخونه نزنم بیرون سخته اونجااونشکلی اسیری برام،،نمیشه ازخونه بیرون بزنم چون زن ستیزن میگن زن توروستاشون نبایدبچرخه مردسالارن حالابگیدشمابودین میرفتین؟

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

@ensanbashim‍ 

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

واینکه من دوتابچه دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بزار قهر کنه بری اونجا خودت و بچه هاتو بندازی تو دردسر که چی بشه ؟ اصلا  شرط ضمن عقد و برادر شوهرت و جاریت و خانوادش و بقیه موارد به کنار همین که پر از دزد و مواد فروشه خودش دلیل منطقی و محکمیه که نری اونجا 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

@سیموندوبوار‍  

نه بزار قهر کنه بری اونجا خودت و بچه هاتو بندازی تو دردسر که چی بشه ؟ اصلا شرط ضمن عقد و برادر شوهر ...

👍

@من،خوشبخت،هستم‍ 

@پسرفندوقیم‍ 

شوهرمن شیش تابرادرداره هیچکدوم اززناشونم وحتی برادرشوهرامم حاضرنیستن برن اونجابرازندگی

والا حق باتوإ

نرو بذار همینطور انقد دعوا کنه خسته شه

به بچه ها بگو بگن ما نمیایم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

والا حق باتوإنرو بذار همینطور انقد دعوا کنه خسته شهبه بچه ها بگو بگن ما نمیایم

این خوبه تاحالابه ذهنم نرسیده بودبه بچه هابگم گفتم اونادخالت ندم ولی ریپلای خوبی بودسپاس

@جناس‍ آبجی اگه میتونی آبجیمونو راهنمایی بده

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

این خوبه تاحالابه ذهنم نرسیده بودبه بچه هابگم گفتم اونادخالت ندم ولی ریپلای خوبی بودسپاس

دیگه الان وقتشه با این اوصاف من اصلا فکر نمی‌کردم انقد اوضاع خراب باشه اونجا

@من،خوشبخت،هستم‍

محلش نزار 

حتی گاهی هم از خشم درونش ی چیزی میگه تا تو جواب بدی بیشتر دعوا کنه یا حتی کتکت بزنه ذلش خنک بشه

پس هرموقع عصبانی و اینا هم هست کلا دهن ب دهنش نزار کاری بهش نداشته باش

غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟ امروز هفده مهر نذر حدیث کسا برداشتم برای انتظار میدونم ک پشت این میام مینویسم انتظار پونزده ساله من ب لطف پنج تن آل عبا تموم شد و همه چیز اونجور ک میخاستم با خوشحالی و رضایت و برکت سر اومد💕😍