2777
2789
ببل نیستی بگیر بشین خونت دیگ جا شوهرت بودم یه فصل کتکت میزدم

وا این چه حرفیه شوماخرم تصادف کرد که سالهاقهرمان رالی بود 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چرا شعر میبافی هر کی تصادف کنه بلد نیست ؟

مایکل شوماخر هم با اون عظمت تصادف کرد

فدای سرت اسی تنت سالم باشه اتفاق واسه هر کسی پیش میاد 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شیوه ی جدید دلداری دادن 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

اخه شوهرم سکوت کرده این بدتر داره منو شرمنده میکنه

عصبانیه ولش کن چیزی نگو خدایی نکرده چیزی بگی امکان داره حرفی بزنه که دلخوری پیش بیاد 

همونقدر که خودش سکوت کرده بهترین کاره 

چرا شعر میبافی هر کی تصادف کنه بلد نیست ؟مایکل شوماخر هم با اون عظمت تصادف کردفدای سرت اسی تنت سالم ...

فدای شما و دوستان که دلداریم دادید.خدایی از بس تو این جامعه زنارو مسخره میکنن برا همین حالم خراب میشه.اون لحظه که تصادف کردم ماشینا رد میشدن حالم خراب میشد چون همشون به این فکر میکنن که زنا رانندگی بلد نیستن زنارو چه به رانندگی.حاضر بودم شوهرم جای من تصادف میکرد ولی به اسم من که جنسم زنه نمیخورد

دور از جونبیمه مگه ندارید؟بیمه شخص ثالث خسارت طرف مقابلو میدهبیمه بدنه خسارت خودتونو میده

بیمه بدنه نداشتیم.شوهرمم خسارت طرفو میخواد از جیبش بده نمیخواد تخفیف بیمش خراب بشه