ببل نیستی بگیر بشین خونت دیگ جا شوهرت بودم یه فصل کتکت میزدم
وا این چه حرفیه شوماخرم تصادف کرد که سالهاقهرمان رالی بود
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
ببل نیستی بگیر بشین خونت دیگ جا شوهرت بودم یه فصل کتکت میزدم
چرا شعر میبافی هر کی تصادف کنه بلد نیست ؟
مایکل شوماخر هم با اون عظمت تصادف کرد
فدای سرت اسی تنت سالم باشه اتفاق واسه هر کسی پیش میاد
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چرا شعر میبافی هر کی تصادف کنه بلد نیست ؟مایکل شوماخر هم با اون عظمت تصادف کردفدای سرت اسی تنت سالم ...
فدای شما و دوستان که دلداریم دادید.خدایی از بس تو این جامعه زنارو مسخره میکنن برا همین حالم خراب میشه.اون لحظه که تصادف کردم ماشینا رد میشدن حالم خراب میشد چون همشون به این فکر میکنن که زنا رانندگی بلد نیستن زنارو چه به رانندگی.حاضر بودم شوهرم جای من تصادف میکرد ولی به اسم من که جنسم زنه نمیخورد