2777
2789

یه توصیه اینکه بعد از خوردن محلول قندی تا جایی که میتونید تحرک نکنید معمولا آزمایشگاه اینو نمیگه. من اشتباه کردم و تا یه جاهایی راه رفتم تو گرما. چشمام سیاهی رفت و فشارم افتاد و خیلی ببخشید همه رو بالا اوردم. تا آزمایش دوم هم دوام آوردم اما بعدش بالا اوردم. 

و دوباره از اول باید این پروسه تکرار بشه  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا؟ بالا آوردی؟

اره من شربت و که خوردم باید میرفتم وقت سونو میگرفتم یه مسیر و پیاده رفتم وقتی برگشتم ازمایشگاه بالا اوردم اصلا یه حالی زنگ زدن همراه برام بیاد فرداش ازمایش و تکرار کردم

اره من شربت و که خوردم باید میرفتم وقت سونو میگرفتم یه مسیر و پیاده رفتم وقتی برگشتم ازمایشگاه بالا ...

آخی. منم دقیقا همین حالو تجربه کردم. خیلی بد بود همسرم شوکه شده بود. 

حالا ان شاالله خدا کمک کنه فردا بتونم از پسش بر بیام

دو ساعت نیست آخه. 4 ساعت میشه. خیلی سخته همینطوری بخوای بشینی اونجا

4ساعت چرااا. چه خبره. من آزمایش ناشتا دادم. تا ده دقیقه هم گلوکز خوردم. بعد یه ساعت بعد و دوساعت بعدش آزمایش مجدد دادم سه مرحله ای بود برای من

وااااای من عاشق شربت گلوکز بودم دلم میخاست یکی دیگه بهم میدادن بخورم 

ولی درست میگید نباید زیادتحرک داشت ممکنه معده اذیت شه

17شهریور صبح قشنگی بود وقتی فهمیدم تو رو دارم خدایا شکرت ❤ خوشبختی یعنی یه دنیا قشنگی رو توی دلت حمل کنی .اخرای پاییز فهمیدیم نی نی مون یه دختر کوچولوی ناز که توی دلم و اومده بشه همه زندگی مامان و باباش ❤👪 ماه قشنگه بهاریمون  403/20  قدم روی زمین گذاشت 😍مامان تو بودن چقد شیرین مثل عسل ❤
4ساعت چرااا. چه خبره. من آزمایش ناشتا دادم. تا ده دقیقه هم گلوکز خوردم. بعد یه ساعت بعد و دوساعت بعد ...

من تا 3 ساعت بعد دارم.الان آزمایشگاهم نشستم همینجا. دعا کنید حالم بد نشه

من سر دخترم آخرین مرحله رو بالا آوردم ولی به خاطر کرونا بود همش تحوع داشتم نمیدونستم کرونا دارم. ولی ...

خداروشکر. دیگه تا همون مراحل اول معلوم میشه قند داری یا نه. من مراحل اول بودم ناچار بودم

وااااای من عاشق شربت گلوکز بودم دلم میخاست یکی دیگه بهم میدادن بخورم ولی درست میگید نباید زیادتحرک د ...

واااقعا؟؟  همسر منم یه مقدار خورده بود میگفت ای بابا خیلی خوشمزس من دلم میخواد همه رو بخورم. 

اما من تحمل یه عالمه قند یهویی رو نداشتم شاید به خاطر همین و تحرکی ک داشتم حالم بد شد.

الان از ترسم دیگه نشستم خود آزمایشگاه