2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرشو با یکم نفت بشور اگه برات امکان داره کاملا از بین میرن به موهاشم اسیب نمیزنه

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!

عزیزم اول برو موهاشو خیلی کوتاه کن دوم موهاشو اول شاممو داروگر تخم مرغی بزن خوب بشور بعدش سرشو با سرکه بشور

هر روز اینکار کن بعدش یک شانه چوبی بگیر برو توی یکجای باز سرشو شونه کن اگر شپش اومد با آتیش بسوزون

اگر دیدی بهتر نشد ببرش دکتر حتما

عزیزم روغن زیتون بزن بعد سرشو با پلاستیک بپوشون بزار تا صب بمونه 

من باهمین روش شپشامو کشتم 

ممنون از همه اونایی ک واسم صلوات فرستادن من ب خواستم رسیدم شماهم برسید ان شالله #####هرکی امضای منو دید ی صلوات خرج نیتم کنه لطفا خیرشو ببینی#####

موهاش رو کوتاه کن،سرکه بزن بذار بمونه،بعدم با شانه ریز توی حموم موهاش رو شونه کن 

لا به لای دندانه ها گیر میکنن... 

بعدم بیار بیرون قشنگ سشوار بکش،منم خواهرم۹سالشه شپش گرفته بود از مدرسه اش

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

ملحفه و پتو ورو بالشتی و این چیزا رو باسرکه بشور. سر رو هم با اسپند. اسپند با آب بجوشون. صاف کن ولرم شد با آبش سرش رو بشور. اینو تو یک کانال طب گیاهی خوندم قبلا. 

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏