2777
2789

مجردها و بچه سالها لطفا نیاید.ممنونم. زیاده ولی لطفا به دقت بخونید.

خانمی هستن که ۱۰:سال از زندگی مشترکش میگذره.دوتا بچه کوچیک داره.نه تا حالا پاشو کج گذاشته حتی بدون اجازه همسرش آب هم نخورده .تا سر کوچه هم نرفته. بچه ها رو تنهای تنها بزرگ کرده . نه مسافرت نه زیارت نه طلا نه پول ماهانه هیچی نداره. اوایل زندگی از همسرش کتک خورده، فحش و تهمت ناموسی و توهین تا دلتون بخواد. به پدرومادر و خانواده اش هم تا دلتون بخواد فحش میده همسرش به شدت بد زبونه.به بچه هاش فحش میده توهین میکنه.خونه اش کوچیکه ولی درب و داغون همسرش هیچکاری برای ظاهر خونه نکرده. 

تنها خوبی که این آقا نداره: چشم و دل پاکه. خانم هر لباسی هر کفشی هر لوازم پوستی بخواد می‌خره .در این مورد و خرج خونه و بچه ها خوبه. ولی دندون های خانم از نظر ظاهری اصلا خوب نیست ولی یک ریال براش خرج نمیکنه میگه از خونه بابات اوردی به من ربطی نداره. حتی دندونش تو بارداری لق شد بازم خرج نکرد.اعصاب خانم تو این ده سال بشدت بهم ریخته و عصبی و افسرده شده .بچه ها بشدت پرخاشگر. خانم هر کاریش کرد بره روانشناس نرفت که نرفت . همه رو مریض کرد ولی میگه خودش سالمه.

حالا به نظر شما حق با خانمه یا اقا؟ اصلا خانم باید بازم تحمل کنه؟ و کوتاه بیاد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر روزی که زودتر جدا بشه یک قدم در راه سلامت روان خودش برداشته این زن به قدری ببخشید از این کلمه احم ...

خدا برا کسی نیاره 

ولی من دیدم زنی حتی شاغل بسیارر زیبا،چنانی ناچار به موندن و تحمل کردن شد 

خب این مشخصات خیلی از مردای ایرانیه متاسفانه. اینجور مردا خیلی هم سرسختن به طلاق، زناشونم معمولا مهرطلب و وابسته ان. اینجور مردا رو یا باید جدا شد ازشون یا درستون کرد که درست کردنشون یه زنی میخواد که حون به لبش رسیده باشه و انقد بی رحمی دیده باشه که بتونه بیرحم شه و بلند شه و انقلاب کنه و حق خودشو بگیره