2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای بچه اولم انگشتر ۵ ۶ گرمیدومی النگوولی همه رو بابت خونه فروختیمطلا فقط اسمش هدیه ست وقت نیاز اول ...

دقیقا

من خودم همیشه میگم عمرا طلاهامو بفروشم ولی خب یه وقتایی آدم مجبور میشه 

شوهر منم الان ۵ ساله که ازدواج کردیم واسه من گوشی نگرفته چون دقیقا یه ماه قبل از نامزدی خودم واسه خو ...

خوبه که 

یه پرچمدار بگیر اگه وسعشو داره

۱۰۰ تومن بذاری یک گوشی آس میتونی بخری

بیوت حرف دله منه

عزیزم خدا تودلیتونو براتون حفظ کنه🙏😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

پیچیده بود دور گردنش؟؟اگه اره چن دور شما چیزی متوجه نشده بودیدببخشید انقد سوال پرسیدم منم خیلی نگران ...

عزیزم نگران نباش بچه من را چشم زخم برد اگه خدا نخواد برگ از در خت نمی افته.فقط خیلی حواست به تکوناش باشه.بند ناف یه لحظه رفت زیر سرش خونرسانی را قطع کرد.صلوات حضرت زهرا را زیاد بخون.

دقیقامن خودم همیشه میگم عمرا طلاهامو بفروشم ولی خب یه وقتایی آدم مجبور میشه

برای همین من باشم یک گوشی خوب میگیرم که مال خود خودم باشه و هیچوقت جز وقتی بخوام عوضش کنم نمیفروشمش

الان دو ساله پرچمدار سامسونگ دارم به کل فرق داره با میان رده ها 

تو که زندگیت به من نمیخوره پس چرا سوال میپرسی و زندگیت رو با بقیه مقایسه میکنی😁منم الکی گفتم من دوت ...

😂😂😂

خداحفظشون کنه برات حالا داریم صحبتشو میکنیم ولی واقعا هیچی به اندازه‌ی سلامتی بچه مهم نبست

عزیزم نگران نباش بچه من را چشم زخم برد اگه خدا نخواد برگ از در خت نمی افته.فقط خیلی حواست به تکوناش ...

خیلی متاسفم خدا عزیزانتونو براتون حفظ کنه 🙏

حواسم ب حرکاتش هس فقط بعضی وقتا نافم از تو انگار میسوزه یا کشیده میشه میگم نکنه پیچیده باسه دورش 

بخاطر اون میترسم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

خوبه که یه پرچمدار بگیر اگه وسعشو داره۱۰۰ تومن بذاری یک گوشی آس میتونی بخری

کلا قبل از بارداری قرار بود بخره حالا میگه کادو زایمان همونو بخرم

گفت یا آیفون ۱۳ یا ۱۶

گفتم ۱۳ همراه با اندکی طلا😁