2777
2789

شوهرم و خانوادش از یه طرف مادرم هم از طرف دیگه اونقدر اذیتم میکنن که به مرگم راضی هستم اگه پدرم زنده بود کسی جرات نداشت اینقدر اذیتم کنه به خدا مجبور بودم رفتم خونش سر یه قضیه که حق با من بود اونقدر نفرینم کرد اونقدر حرف و فحش زشت بهم گفت که اومدم بیرون.... بهم گفت همیشه هستی اینجا و یه حرفایی که خجالت میکشم تکرارش کنم نفرینم کرد و مشکلات زندگیم رو تو سرم کوبید لطفاً نگید چرا رفتم چون بنا به شرایط زندگیم مجبور بودم چقدر سخته که خانوادت باهات اینطور باشن برادرهام هم طرف من هستن و به مادرم میگن چرا با من بد رفتاری میکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو میبینی مادرت اینجوریه باهاش حرف نزن ، کار خودتو بکن منم امروز اومدم غذا بخورم طرف جدا کشیدم خو ...

میگم من ساکتم اون به من پیله کرد به خدا جوابشو ندادم ولی اوتقدر گفت تا مجبور شدم جوابشو بدم

عزیزم درسته متاهلم ولی تو تایپک گفتم که بنا به اجبار رفتم خونه مامانم وگرنه تو قبر از اونجا راحت ترم

ای بابا.  ولی کن مادرتو  رهایش کن  بزار هرچی میخواد بگه. 

نفرین پدر.  دعا مادر 

برو سر کار اگ میتونی

به خدا قسم مثل چی مشتاقم کار کنم و پول حلال دربیارم ولی نمیتونم بیرون کار کنم چون خانوادم و شوهرم مخالفن کار در منزل هم هر چی اینجا تایپک میزنم چیز به درد بخوری ندیدم

پدرم عزیزم بود امیدم بود شخصیت داشت حیف که خیلی زود رفت و بزرگترین پشتوانه عاطفی من از بین رفت

پدر او باز خوب بود ،

پدر من از این و اون قرض کرده نگفته چکار کرده گوشوارمو فروخت مادرم کلی هم اذیتمون کرد ،

بدهی برامون گذاشت خودشیفته هست 

مادرم هم هرجا میرم دخترم اینجوریه اونجپریه 

کلی سرکوفت