بچه ها واقعا دیگ خسته شدم از دست بابام همیشه دلش میخواد من ناراحت باشم😔اهنگ میذارم ورزش کنم میگ اهنگ و خاموش کن ماه دیگ عروسیمه دلم میخواد رقص تمرین کنم میگ حق نداری برقصی حتی جهازمم که بردیم میگفت حق نداره هیچ کس کل بکشه مانتو کوتاه میپوشم میگ نپوش لاک میزنم میگ نزن شبام که حق ندارم تا 12شب بیشتر باهمسرم باشم 😔 واقعا کلافه شدم دیگ بهش میگم من همش یه ماه تو این خونه ام حداقل بذار خاطره خوش از این خونه بمونه برام بازم کارای خودشو میکنه هر دقیقه میگ اصا من میخوام بمیرم زودتر برو سر خونه زندگیت خسته ام دیگ از دستش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ناراحت نباش عروسی اهنگ نذارن همه برمیگردن ب بابات و میگن ما میخوایم برقصیم و...
میشه بیایین تایپیک اخرم لطفا
تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔