2777
2789
عنوان

دلم گرفته 🥺

86 بازدید | 7 پست

بچه ها واقعا دیگ خسته شدم از دست بابام همیشه دلش میخواد من ناراحت باشم😔اهنگ میذارم ورزش کنم میگ اهنگ و خاموش کن ماه دیگ عروسیمه دلم میخواد رقص تمرین کنم میگ حق نداری برقصی حتی جهازمم که بردیم میگفت حق نداره هیچ کس کل بکشه مانتو کوتاه میپوشم میگ نپوش لاک میزنم میگ نزن شبام که حق ندارم تا 12شب بیشتر باهمسرم باشم 😔 واقعا کلافه شدم دیگ بهش میگم من همش یه ماه تو این خونه ام حداقل بذار خاطره خوش از این خونه بمونه برام بازم کارای خودشو میکنه هر دقیقه میگ اصا من میخوام بمیرم زودتر برو سر خونه زندگیت خسته ام دیگ از دستش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی عزیزم 

دووم بیار ازدواج کنی بری راحت میشی 

ناراحت نباش عروسی اهنگ نذارن همه برمیگردن ب بابات و میگن ما میخوایم برقصیم و...

میشه بیایین تایپیک اخرم لطفا

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔