2777
2789

از مهمونی رفتن بیزارم دوتابچه هم دارم که کوچیکه خیلی غرغروعه یعنی سر لباس پوشیدن هی غر میزنن خودمم اصلا حوصله اینکه خودمو و دخترامو حاضرکنم ندارم وتوشهر خانواذه همسرم هستن و اینجاخیلی اهل روضه و مهمونی رفتن هستن و انقد نرفتم خاله همسرم گله کرده به مادرشوهرم البته ما چهارتاجاری هستیم اونای ذیگه هم نمیرن یکی شاغله یکی کلا قهره یکی هم بچش شیطونه گله همه رو کرده وهمیشه مادرشوهرم اصرارمیکنه بریم و من بهونه میارم شوهرمم میگه وقتی اعصابت بهم میریزه نرو اذیت میشی 

یه دورهمی هم داریم که همسن وسال ها هستن و هرماه خونه یکی میرن و من ازمجبوری قبول کردم ولی این دوره نمیخوام خودمو اذیت کنم و میگم مانیستیم اما یه کم از حرف وحدیثی که پشت سرم میزنم میترسم 

وکلا شخصیت ساکت وکم حرفه و همش بهم میگن چرا حرف نمیزنی وساکتی 

منم مثل توام ولی خیلیم تو خونه آدم افسرده میشه بیرون رفتن و مهمونی خیلی تو روحیه اثر داره بچه ها هم سرگرم میشن

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

منم مثل توام ولی خیلیم تو خونه آدم افسرده میشه بیرون رفتن و مهمونی خیلی تو روحیه اثر داره بچه ها هم ...

همینکه فک میکنم باید پاشم لباسامو اماده کنم بچه هارو اماده کنم حالا این وسط غر هم میزنن پشیمون میشم میگم توخونه بهتره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینکه فک میکنم باید پاشم لباسامو اماده کنم بچه هارو اماده کنم حالا این وسط غر هم میزنن پشیمون میشم ...

دوتاش پشت سر هم؟بخاطر همینه خسته شدی

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

منم مثل توام ولی خیلیم تو خونه آدم افسرده میشه بیرون رفتن و مهمونی خیلی تو روحیه اثر داره بچه ها هم ...

مثلا امروز دو تا روضه میخوان برن اخه سختمه فک کن حاضرشی بری یه جاباز ازاونجا اسنپ بگیری بری جای دیگه باز بیای خونه حوصلم نمیکشه

من فقط دوست دارم باخانواده خودمون برم بیرون راه برم 

منم بشدت درون‌گرام.از‌مهمونی بدم میاد. وقتی هم مجبور باشم برم یه جا میشینم تو دید نباشم .از کنسل شدن ...

آخ حرف دلموزدی یعنی وقتی میگن یه جامهمونیه غصم میگیره 

منم میرم ساکت یک جا میشینم بعدشم که بهم میگن چرا ساکتی باز بهم میریزم 

منم بشدت درون‌گرام.از‌مهمونی بدم میاد. وقتی هم مجبور باشم برم یه جا میشینم تو دید نباشم .از کنسل شدن ...

من قبلا میرفتم ولی خیلی اذیت میشدم دم رفتن اعصاب خردی بود شوهرم میکه اذیتی نرو دیگه 

من فقط دوست دارم باخانواده خودمون برم بیرون راه برم

عزیزم روضه هارو نرو با بچه کوچک

ببرشون پارک ازین سرپوشیده ها 

ببرشون مهد مثلا

جایی ک شاد بشن کمتر قر بزنن

خب اون طفلی هام تو خونه دلشون میپوسه

عزیزم تو باید یه دوست برای خودت پیدا کنی که بتونی باهاش راحت باشی

و گاهی باهم بیرون برید 

ولی بدون مردا تون 

آدم گاهی یه غریبه برایش میتونه امنتر باشه 

چون میدون گاهی که بهم ریخته راحت حرفش رو باهاش در میون بزاره 

چون تو فامیل همسر هستی و اجتماعاتی که اونا میرن برات خوش آیند نیست و حرفی برای گفتن نداری که بهشون بگی

چون اکثر حرف و گله های ما از زندگیو فامیل شوهره😂

که نمیشه با فامیل شوهر دار این رابطه گرم گرفت 

عزیزم تو باید یه دوست برای خودت پیدا کنی که بتونی باهاش راحت باشیو گاهی باهم بیرون برید ولی بدون مرد ...

یه دوست دوران مدرسه ام تازگی اومده توشهرمون ولی شوهرم اجازه اینکه تنها بریم بیرون نمیده تازه خونشم میگه نرواون بیاد😐فقط دوست داره برم خونه قوم وخویش خودش که به قول تو ادم حرفی نداره با فامیل شوهر 😂