2777
2789
عنوان

همدستی با متجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 56 پست
برای من تو بچگی اتفاق افتاده گفتنشم فایده نداره ولی درست میگید

با تراپیست صحبت کنید حتما اگه نمیتونید حتی از اون ادم تقاصش و پس بگیرین سلامت روانی خودتون وحتما ترمیم کنید خیلی متاسفم بابت اتفاقی که افتاده 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

اون دیگه چه آدم احمقیه😳

احمق نه بیشرفه

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من زیاد سواد نداره،مذهبی هم هست، اما همیشه از بچگی به من و خواهرم گفته  اگر کسی خواست سوء استفاده کنه ازتون ،هرجا بودید داد و فریاد کنید تا بیان بریزن سرش،خجالت نکشید شما که مقصر نیستید....میگه نترسین و  اصلا سکوت نکنین

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

با تراپیست صحبت کنید حتما اگه نمیتونید حتی از اون ادم تقاصش و پس بگیرین سلامت روانی خودتون وحتما ترم ...

ممنونم ،شاید یه روزی صحبت کردم 

جالبیش اینه ک با خانواده طرفم رفت و آمد داریم 

صد درصد. خیلی ازین ادمای عوضی هست که آخر میندازن تقصیر خود دختر بخاطر پوششش. چطور میتونن اینقد بیشرف ...

به یکی از امثال اینا گفتم نمی‌ترسید از کارما چی بگه خوبه؟!

گفت من اسپری فلفل حمل میکنم همیشه

عوضی خودشم مثلا چادری بود پس قبول داشت آدمای مریض به چادری و غیر چادری رحم نمیکنن و باز اینطوری میگفت

البته توهین نشه به چادریا

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
به یکی از امثال اینا گفتم نمی‌ترسید از کارما چی بگه خوبه؟!گفت من اسپری فلفل حمل میکنم همیشهعوضی خودش ...

واقعا که.خوبه خودش مثلاً یه زنه .چطور همچنین چیزی میگه؟اخه بگو اگه ربط به پوشش داشت چرا اسپری فلفل حمل می‌کنی با خودت تو که چادر میپوشی؟

متاسفم که تو جامعه ای زندگی میکنیم که اگه به یه دختر تجاوز بشه حتی همجنساشم طرف متجاوز رو میگیرن

خسته ام ولی پر امید ادامه میدم

واقعا که.خوبه خودش مثلاً یه زنه .چطور همچنین چیزی میگه؟اخه بگو اگه ربط به پوشش داشت چرا اسپری فلفل ح ...

اینجا یه سری زنا دشمن زنا هستن 

وای منممم پریودم دلم درد می‌کنهه. بذاره خوب میشه دوباره درد میگیره😮‍💨😕

چقد جاالب تاریخامون یکیه🤌🏼🤌🏼🤣🤣از منم همینطوریه میگیره ول میکنه🥴🥴🥴

رفتارم انعکاس شخصیت شماست:/👑