2777
2789

تو جمع دوستا یا وقتایی که تو اموزشگاه درس میدم اصلا اینطور نمیشه ولی وقتی کسایی تو جمعن که مثلا بزرگتر و رسمیتر اند انگار جلو نفسمو میگیرن

چیکاررز کنممم

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس تمرکز 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

جلوی آینه تمرین کن....متن بنویس و سعی کن از حفظ بگی

اینا رو اوکی ام

وقتی میرم بالا رو سِن چشم میخوره مردم خراب میکنم

اشتباه نفس می‌کشی و تند تند حرف میزنی که تموم بشه بره

درموردش سرچ کن بخون

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

چطور قوی کنم تمرکزو

خودباوری بجای خودباختگی اراده 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

اشتباه نفس می‌کشی و تند تند حرف میزنی که تموم بشه برهدرموردش سرچ کن بخون

اتفاقا ارم میگم اون وسط همش اِم اِم میکنم

اتفاقا ارم میگم اون وسط همش اِم اِم میکنم

پس همون تکنیک تنفس رو باید یاد بگیری

ام ام کردن هم سعی کن بذاری کنار، خیلی روی فن بیان تاثیر داره🤍

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.