2777
2789
عنوان

راه رسیدن به هر چی میخوای همینه

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 46 پست
چه قیاس مسخره ای.هند و اندونزی هم مسلمانن

هندی که توش با شاش شتر مرغ غذا میپزن پیشرفتس؟ طرف دستشو میزنع زیر بغلش بعد کتلت و شکل میده با دستش حتما از نظرت پیشرفتس من نمی‌گم به انگلیسی سرچ کن کشور های فقیر دنیا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هندی که توش با شاش شتر مرغ غذا میپزن پیشرفتس؟ طرف دستشو میزنع زیر بغلش بعد کتلت و شکل میده با دستش ح ...

همه چی رو تو اینستا میبینی و نظر میدی با حس روشن فکری.

گوشی رو ازتون بگیرن چیزی برای ارائه ندارین

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
چه قیاس مسخره ای.هند و اندونزی هم مسلمانن

کشور پیشرفته اسلامی اون قطر اینا هست که گفتن ما دین و از سیاست جدا کردیم چون دین با سیاست نمی‌خونه ولی نود درصد کشورهای اسلامی فقیر و بدبختن مثل

پاکستان هند سوریه یمن افغانستان عراق لیبی فلسطین هرات ارمنستان

همه چی رو تو اینستا میبینی و نظر میدی با حس روشن فکری.گوشی رو ازتون بگیرن چیزی برای ارائه ندارین

اشتباه نکن اون امثال شمایین که نصف اعتقاداتنون از داستان های ساختگی آخوندهاس همونایی که میگن شاش فلان حضرت خوشبو بود اشک میریزین قفل میکنم 

تو بی دین باش....ولی به دینداران هم نتاز

به من ربطی نداره دینت چیه اعتقادات چیه ولی دیندار چون چیزی به اسم امر به معروف و نهی از منکر داره نمیتونه سرش تو بقیه نباشه وگرنه میخوای برو حذف هر آخوند و باور کن یا هر دینی رو میخوای باور کن 

اشتباه نکن اون امثال شمایین که نصف اعتقاداتنون از داستان های ساختگی آخوندهاس همونایی که میگن شاش فلا ...

این چرت و پرتا حاصل داستان های ذهن خودته.

به من ربطی نداره دینت چیه اعتقادات چیه ولی دیندار چون چیزی به اسم امر به معروف و نهی از منکر داره نم ...

تو هم سرت تو دینداران نباشه ....

خانم روشن فکر و بالغ و عاقل 

لطفاً هر دیدگاهی در مورد دین داری برای خودت نگه دار.و بعدش هرکس ازت دیدگاهی خواست اظهار وجود کن.

اونقدری که شما روشن فکران طالب ارایه فضل و برتری هستین ما دینداران نیستیم....

خود نماهای لعنتی😂😂

خانم روشن فکر و بالغ و عاقل لطفاً هر دیدگاهی در مورد دین داری برای خودت نگه دار.و بعدش هرکس ازت دیدگ ...

ما به هیچ جامون نیست چهار تا جاهل چی میپذسته ولی شما از قدیم التیام میخاین ملت و بزور ببرین بهشت در حالی که بهشت واقعی رو اصلا خودتون تجربه نمیکنین خدا خودش شما ها رو گردن نمیگیره 

خانم روشن فکر و بالغ و عاقل لطفاً هر دیدگاهی در مورد دین داری برای خودت نگه دار.و بعدش هرکس ازت دیدگ ...

یه عمر سرتون با اما به معروف تو بقیه بود مردم ریدن بهتون تازگیا یکم خودتون جمع کردین عرب پرستا وگرنه ما کنن سرتون تو بقیس

ما به هیچ جامون نیست چهار تا جاهل چی میپذسته ولی شما از قدیم التیام میخاین ملت و بزور ببرین بهشت در ...

باشه خداوندگار بزرگ😂😂😂