2777
2789
عنوان

حالم به شدت خرابه

112 بازدید | 16 پست

رانندگی شده کابوس 

بلدم ها ولی نیاز به تمرین بیشتر دارم

ماشین هم ندارم 

ای لعنت به من 

چرا این جوری شدم 

من همه چی رو خوب یاد می گیرم به جز این کوفتی 

حتما هم باید به خاطر شغلم بگیرم گواهینامه رو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم بخاطر شغلم مجبور شدم بگیرم 

اصلا برام کابوس بود 

چند جلسه یه مربی آزاد گرفتم و باهاش تمرین کردم ترسم ریخت 

ماشینم ندارم

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

عزیزم اگر داری کلاس میری و خوب یاد نمی گیری بهت توصیه می کنم مربیت و عوض کنی 

مربی خوب خیلی تاثیر داره

متاسفانه ماشین نداری نمیشه تمرین کنی مگر اینکه با ماشین بابات یجای خلوت روزی یکساعت تمرین کنی 

من یادمه آموزش رانندگی میرفتم مربیم خیلی آموزشش بد بود از این مردای میانسال بی حوصله که به زور حرف می زد 

ده جلسه رفتم هیچی یاد نگرفتم رها کردم بعد از چند ماه دوباره با یه مربی دیگه گرفتم تازه فهمیدم مشکل من نبودم اون بود 

الان بیست سال گواهینامه دارم نمی خوام الکی تعریف کنم ولی واقعا دست فرمونم خوبه من همونی بودم که با مربی اولم می گفتم من هیچوقت رانندگی یاد نمی گیرم 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
الان ماشین شده مثل گوشی برا همه لازمه

دقیقا 

بچه هم داشته باشی که دیگه میشه از نون شب واجب تر

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون