2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا همه که هماهنگ و یک ساعت نیست که چک کنی ببینی چرا هر انسانی بنابر یه سری مسائل یا عقب میندازن یا ...

حالا بپرسع چه عیبی داره مثلا

سوالی درمورد شیوه فرزندخواندگی دارید بپرسید🧡🌈

برا همه که هماهنگ و یک ساعت نیست که چک کنی ببینی چرا هر انسانی بنابر یه سری مسائل یا عقب میندازن یا ...

دقیقا گلم مگه ویروس پخش شده وکلی باشه هر ادمی بنا به سیستم داخلی بدن متغیر ونامنظم باید علت جویا شد اما هرکی متفاوت

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

چرا اخه

خجالت بکش بین یه مشت خانم اومدی 

اظهار نظر هم‌میکنی درباره چیزای شخصی

اصلا شخصیت داری؟جمع کن برو بیشعور

الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ‌وَ‌آلِ‌مُحَمَّدٍ‌و‌عَجّل‌فَرَجَهم..❤️