2777
2789
عنوان

دکتر داریم

73 بازدید | 20 پست

من خیلی استرس دارم

چند روزه

بعد الان نمیتونم تحمل کنم

صبح نصف قرص پرانول ۲۰ خوردم ساعت ۸

میتونم الان یه کاملشو بخورم؟

ضربان قلبم فکر کنم اونقدر بالا نباشه 

حدودا ۸۰ فکر کنم

ولییی خیلیی استرس دارم هیچ کاری نمیتونم بکنم فقط توی گوشی خودمو سرگرم دارم😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قهوه شکلات تلخ 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

۱۸ سالمهفوبیا دارم از یه چیزی بهش فکر میکنم استرسم میگیرهچند روزه یادم افتاده

میتونی یدونه پرانول دیگه کامل بخوری

البته اگه فشارت پایین نیس

اما اگر استرست شدیده و امروز کاری هم انجام نمیدی که نیاز به تمرکز داره(مثل رانندگی)، به جاش فقط یدونه کلردیازپوکساید بخور

استرس بابت چی داری

من اینجوری شدم که اگر از کسی حس کینه و نفرت بگیرم

کتفم و قلبم سنگین میشه ضربان قلبم میره بالا

شاید  یکی دو روزم اینطور باشم

الان فقط استرس دارم و بیشتر بخاطر فوبیا ک از یچی دارمه

میتونی یدونه پرانول دیگه کامل بخوریالبته اگه فشارت پایین نیساما اگر استرست شدیده و امروز کاری هم انج ...

فشارمو نمیدونم

دیقا خودم میترسم سرم گیج بره

اونو نداریم 

فلوکستین ۱۰ عبیدی داریم 

پوکساکیم ۱۰ هم داریم