2777
2789
عنوان

تولدمه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 27 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازصفر چطور شروع کنم انتخاب ازدواجم اشتباه بوده خودمم بیکار و افسرده شغلی هم ندارم

اول شاغل شو و برو دنبال آرزوهات و موفقیت 

زرنگ باش رو رابطه با همسرت کار کن و سعی کن زن مستقل قوی باشی الان حتی میشه قیافه رو بکوبی از صفر بسازی زندگی و شغل که راحت تره 

خاله زنک نباش لول خودت رو ببر بالاتر و همه چیو درست کن از امروز

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
تولدت مبارک عزیزم یک رقص بی وقفه از شادی برات آرزو میکنم امیدوارم سال جدید برات معجزه بشه ❤

منم ازین آرزوها میخوام تولدم تورو چطوری پیدا کنم؟

منم ازین آرزوها میخوام تولدم تورو چطوری پیدا کنم؟

عزیز دلم همین الان برات آرزو کنم قبوله؟🤭تولدت تگم کن بیام 

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

روحیه مبارزه با سختی رو ندارم همیشه زود تسلیم میشم

زندگی همینه اگه سختی ها و پس و پیش ها نباشن زندگی نیست که گاهی وقتا زندگی رو همین سختی ها قشنگ میکنه شاید باورت نشه 

آره آره قبوله😁

ی سرنوشت زیبا و یه اتفاق رویایی برات آرزو میکنم واسه آرزوهای گوشه قلبت هم ی آمین از ته دلم گفتم ❤ 

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

ی سرنوشت زیبا و یه اتفاق رویایی برات آرزو میکنم واسه آرزوهای گوشه قلبت هم ی آمین از ته دلم گفتم ❤

مرسی منم واست بهترینا رو آرزو میکنم زندگیت صورتی و رویایی باشه عزیزمممممم💕💕💕💕