2777
2789
عنوان

فامیلای بیعار

93 بازدید | 8 پست

شوهرم همش خانواده و فامیلای خودشو دعوت می‌کنه واسه شام حالا ما یبارم دعوت نشدیم از طرف اونا منم گفتنی میگه ت تنهاییو دوس داری مهمون نواز نیستی فلان اونا همش میان خونه ما من باید کار کنم

حالا خانواده من همش مارو دعوت میکنن شام اکثرا میریم شوهرم اونارو دعوت نمیکنه منم گفتنی میگه اونا از خودمونن مهمون نیستن ک واقعا از این حجم پرروییش نمیدونم چکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عین شوهر من ،فقط با این تفاوت ‌که خونه بابامم دور هستن نمیان .

ولی شوهرم یه سره فامیلاش دعوت میکنه ، منم گفتم هر وقت اونا دعوت کردن منم دعوت میکنم . ۱۰ ساله خسته شده بودم .

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
مگه اون باید دعوت کنه خودت دعوت کن. من مادرشوهرم زیاد دعوت نمیکنه منم دیگه به همون نسبت دعوت میکنم خ ...

شوهرم یه عصبیه نفهمه ت خونه باید بهش بگی اجازشو بده بعد دعوت کنی